Početna Showbiz RAZVEZAO JEZIK O RAZVODU OD KARLEUŠE: “Kad se to desilo, stavio sam...

RAZVEZAO JEZIK O RAZVODU OD KARLEUŠE: “Kad se to desilo, stavio sam tačku!”

Jelena Karleuša i Bojan Karić nekada su bili u braku, a to javnost vrlo dobro zna budući da je ovo bio prvi brak plavokose dive. U martu davne 2005. godine, sklopili su brak koji se neslavno završio iste godine, svega šest mjeseci kasnije. U to vrijeme su razne špekulacije kružile kada su u pitanju razlozi razvoda, ali se oni o tome nisu oglašavali.

Jedino što je u tom momentu bilo jasno i evidentno jeste da je Bojan skinuo burmu i zarekao se da sa bivšom suprugom neće progovoriti više ni riječ, iako je stupio u brak kako bi sa njom proveo zajednički život.

‒ Ne bih se ženio da nije bilo tako. Sve je funkcionisalo lijepo dok se neke stvari nisu desile. Šta je bilo, bilo je, na to sam stavio tačku i živim svoj život – istakao je tada, pa nastavio o razočarenju u čitavu bajku.

‒ Ne, meni je dvije godine bilo lijepo i ne kajem se. Bilo mi je teško u početku, neke stvari nisam mogao da razumijem, a onda sam se pomirio sa svim što se dogodilo. Presjekao sam i sad živim super. Zadovoljan sam, izlazim, radim i uživam. Kad na nešto stavim tačku, okrenem drugi list i više se ne vraćam. Sad idem dalje. Sad živim u drugom stanu. To je privremeno, dok se kuća ne završi. Počeli smo renoviranje u bračnoj idili, planirajući djecu, ali sam sve to zaustavio i zadao glavobolje arhitekti i enterijeristi, pošto će sada biti više momački stil, opuštenije i veselije ‒ otkrio je Bojan Karić tada i demantovao da je Jelena pre vjenčanja potpisala predbračni ugovor kojim se obavezuje da neće tražiti ništa od imovine.

‒ Nije bilo ugovora jer nije bilo ni razloga. Nemam ništa na svoje ime. Sve se vodi na mog oca i stričeve. Dovoljno je što primam veliku platu, lijepo živim i imam za sve što je potrebno. Žena koja se uda za mene, da bi dobila kuću od mog oca, mora malo da bude u braku sa mnom, da rodi bar dvoje djece. To je logično, tako sam vaspitan. Ne može poslije tri dana da dobije kuću i ode. Ako je sa mnom, ima zaista sve. Jelena je imala i ranije, a sama može da zaradi mnogo, tako da se to pitanje nije postavljalo – istakao je Karić.

express.ba