Početna Rijaliti Zakazali smo svadbu, ostala sam trudna! Prvo javno pojavljivanje Ane i Ace...

Zakazali smo svadbu, ostala sam trudna! Prvo javno pojavljivanje Ane i Ace Bulića: Evo kako je došlo do pomirenja

U “Novom jutru” kod voditeljke Jovane Jeremić, gosti su bili Ana Ćurčić, drugoplasirana učesnica Zadruge 6 i Aca Bulić. Podsjetimo, Ana i Aca su nakon 26 godina, obnovili ljubavnu vezu.

– Da li smatraš da ti je ulazak u “Zadrugu” pravi potez? – upitala je Jovana.

– Sad kad razmislim smatram da je najbolji potez, iako tamo nisam mislila. Većina u kući me je proglasila da sam folirant, a ja bih rekla da je život kontradiktornost, jer se stalno spominje moja. Ušla sam da se suočim sa čovjekom sa kojim sam bila tolike godine, ja sam bila iskrena. Bila sam ono što jesam. Model mog ponašanja je bilo ono što sam pokazala, sad radim punom na sebi, pored porodice i ljubavi. Sad sam okrenuta sebi poslije mnogo godina – odgovorila je Ana.

– Kako je došlo do vašeg pomirenja? – upitala je Jovana.

– Spontano, pričali smo i prošli put, proradila mi je emocija, sve je bilo čudno i poslije toga smo se viđali – odgovorio je Aca.

– Ja bih rekla da prva ljubav zaborava nema. Aca je moja prva ljubav, moje prvo sve. Mi kao djevojke maštamo da nam prva ljubav bude neko za koga ćemo se udati. Nama se to dogovorilo, zakazali smo svadbu, ostala sam trudna i desila se velika tragedija – pričala je Ćurčićeva.

– Ana nije znala šta se dešava i da smo ponovo spojeni – dodao je Bulić.

– Osjećala sam. Čestitke i sve što sam dobijala mi je govorilo – rekla je Ana.

– Osjećanja su bila i sa jedne i sa druge strane. Kad je izašla, postali smo bliski i ponovo se rodila emocija – rekao je Aca.

– Šta je sa tvojom bivšom djevojkom? – upitala je voditeljka.

– Razišli smo se prije “Zadruge”, nisam želio da objašnjavam. Ne želim da je uvlačim u javnu priču, imamo super odnos, obe imaju super odnos – objasnio je Aca.

– Ja to i dalje mislim. Svi sad pričaju da sam ja kriva, nisam i nemam veze sa tim. To je njihova intima i ja u to ne ulazim – dodala je Ana.

POVEZAN VIDEO:

https://www.youtube.com/watch?v=I9WeeepSmVI&feature=youtu.be

Izvor: Srbijadanas