Početna Rijaliti “NE VIČI NA MENE, NE DOZVOLJAVAM NEPOŠTOVANJE!” Dušica napustila voditeljsku stolicu, bijesno...

“NE VIČI NA MENE, NE DOZVOLJAVAM NEPOŠTOVANJE!” Dušica napustila voditeljsku stolicu, bijesno se obratila produkciji! HAOS UŽIVO!

Dušica Jakovljević izgubila je živce zbog Lepog Miće, koji je u jednom trenutku ušao u žestoki klinč sa gledateljkom, a zatim i sa voditeljkom kojoj nije dozvolio da radi svoj posao, te je program naglo prekinut zbog haosa u studiju.

– Dobro veče, imam pitanje za Miću. Što braniš Zvezdana i Anđelu? Šta bi radio da se tebi desilo ono što i Ani – upitala je gledateljka.- Ja nikoga nisam branio. Ana je pljuvlaa onog u koga se klela dvadeset godina, s kim je živela petnaest. Podržao sam čoveka s kojim je ona živela godinama. Ako je valjao, valjao je sve vreme, ako nije, nije valjao nikada. Ja nikoga nisma vređao, ali sam podržao njegovu vezu s Anđelom – rekao je Mića.

– Kako bi ti reagovao da se tebi desilo što i njoj – upitala je gledateljka.

Ona je birala svoj životni put. Nisam joj ja birao muškarce, nego ona sama, ja se u to nisma mešao. Ja sam podržao njenog bivšeg da ne bude s njom, ona treba da mi se zahvali, jer je i sama rekla da jre za nju bio najgori. Ponavljam, podržao sam vezu njenog bivšeg koji je nju, kako ona kaže pljuvao, vređao i činio najgore. Nisam Anu Ćurčoić nikada usmeravao šta da radi i kako da se ponaša, već sam zauzeo stav i rekao šta mislim – kazao je Mića.

– Ne bih sa tobom više da razgovaram – rekla je gledateljka.

– Ajde sad, beži, laku noć – rekao je Mića.

– Mićo, ja sam ovde voditelj. Ne možeš s gledateljkom ovako da razgovaraš. Ja ću zamoliti da u emisiji, koju ja vodim vlada red, onako kako je potrebno. Mićo, molim te da nastavimo normalno s emisijom – rekla je Dušica smireno u nadi da će ga urazumiti, međutim, bivši zadrugar je nastavio da viče i pravi haos u studiju.

Neću da neko priča za mene da sam loš čovek, ja sam ovde glavom i bradom i braniću se – drao se Mića uz salvu psovki.

– Ne, ovde stojim ja glavom i bradom, jer ovo je emisije koju ja vodim, ja sam ovde voditelj. Ne viči na mene. Ja ću se pomeriti i stati sa strane. Ne pada mi na pamet da sa bilo kim u ovom terminu nekoga obuzdavam i smirujem mu rečnik, pravila emisije moraju da se poštuju! Ja ovo neću dozvoliti Na mene ni u privatnom životu niko ne viče, pa neće ni gosti tek – istakla je Dušica, ali Mića je nastavio sa bahatim ponašanjem.

  Kurir.rs