Početna Showbiz “ŽELJKO MITROVIĆ MI JE PLATIO OPERACIJU!” VLADIMIR TOMOVIĆ PROGOVORIO O ZADRUGARIMA I...

“ŽELJKO MITROVIĆ MI JE PLATIO OPERACIJU!” VLADIMIR TOMOVIĆ PROGOVORIO O ZADRUGARIMA I RIJALITIJU

Nekadašnji zadrugar Vladimir Tomović u poslednjem intervjuu nije imao lepe reči kako o nekadašnjim zadrugarima tako i o ovom TV formatu uopšte.

– Rijaliti već dve godine ne gledam, ali ispratim portale. Lepše je biti napolju i komentarisati te pojave nego biti ta pojava. Ne smatram da sam zvezda koja treba da ima fan grupe, kao što nijedan rijaliti igrač ne bi trebalo da ih ima. Fascinantno mi je da uđeš tamo i moliš za poklone – istakao je Vladimir za TV Hype.

– To je takvo poniženje. Ako neko ima viška novca nek da u humanitarne svrhe, a ne da ga daje degenericima koji mole za pomoć. Ko je spreman da odvoji od svojih usta i od usta svoje porodice da da njima, taj je spreman na sve. Rizično je proći pored takvog čoveka. Čoveka koji se poistoveti sa ljudima koji su pokazali sve najgore osobine koje može da ima jedno ljudsko biće.

– To je sramota. Ja sad rijaliti gledam sa psihološke strane i shvatam da je sve to bezvredno. Ne kažem, imao sam i ja najgore scene, ali moram da se zahvalim tom formatu na lepim stvarima. Ne govorim samo o materijalnom, jer niko ne treba da zaviruje u bilo čiji džep – dodao je Tomović.

– Govorim o tome što mi je Željko Mitrović platio operaciju u toku rijalitija, a nikada to nije ni spomenuo. Ne mogu ja sada da pljujem nekoga u čijoj sam kući jeo. Najjadnije je kad pljuješ poslodavce. Suđenje sa “Pinkom” je gotovo, ali biće ih još. Ja nisam pravi Crnogorac jer pravi Crnogorac, Srbin, Hrvat ili Bosanac ne bi dopustili sebi da ih neko snima 24 časa.

– Pravi Crnogorac ne bi dopustio ono što sam ja dopustio sebi, a to je da ti ta balafurdija psuje majku i mrtvog oca. Nije teško biti pravi među onakvima – zaključio je nekadašnji zadrugar.

pulsonline.rs