Početna Rijaliti “ONA JE ISPALA OVCA!” Prevrat koji se desio kao da nije bio...

“ONA JE ISPALA OVCA!” Prevrat koji se desio kao da nije bio dovoljan – ANĐELA OTKRILA DETALJE ANINE I ACINE VEZE

Odnos Ane Ćurčić i Milene Kačavende je još uvijek intrigantan za javnost. Dok jedni smatraju da je Milenina namjera da odbrani Anu bila iskrena i da joj ne treba zamjerati postupoke i poteze koje je vukla, drugi pak smatraju da je prevršila svaku mjeru i iskoristila popularnost svoje drugarice kako bi se i sama oparila.

Svoje viđenje na ovu temu, iznijela je i bivša zadrugarka Sanja Grujić, koja je kao i uvijek bez dlake na jeziku i zadrške, iznela viđenje ove situacije.

– Obično ljudi koji se najviše zalažu za nas dok smo unutra, koji nas brane od svega i svačega, na kraju ispadnu crne ovce. Mislim da Milena, možda iz neke najbolje namere, sve što je radila za Anu… Da Ana tako ne bi uradila da je bila napolju, u slobodnom svijetu, da su zbog toga došle do nesuglasica. Nadam se da će to riješiti – zaključila je Sanja za medije.

Dobar deo javnosti i dalje osuđuje Milenu zbog svog, kako kažu neodgovornog ponašanja prema drugarici, kumi. Čak je i Ana u par navrata “oladila” Kačavendu, a kako će se njihov odnos nadalje odvijati, ostaje nam da ispratimo.

Sanja je progovorila i o Aninom ozvaničenju veze sa Acom Bulićem.

– Anđela je govorila da je Ana i dalje u vezi sa Acom Bulićem, mi nismo vJerovali u to i ja ne vjerujem i dalje u to, da je bila sa njim dok je bila u “Zadruzi” ili pre svog ulaska. Mislim da joj je prijalo što je čovjek bio uz nju u svim tim teškim situacijama, što nije odustao od nje. Mislim da su se opet srodili i odlučili da obnove ono što su započeli davno, u mladosti. Poslije svega što je preživjela treba da sebi da da šansu i bude sretna, ako je to njena sreća – istakla je Sanja.

balasevizamnovi.ba