Početna Showbiz “NIJE OD LASERA, IMA RANE I PO TIJELU!” GOCA BOŽINOVSKA OTKRILA DETALJE...

“NIJE OD LASERA, IMA RANE I PO TIJELU!” GOCA BOŽINOVSKA OTKRILA DETALJE SUSRETA SA ANOM NIKOLIĆ

Pevačica Ana Nikolić našla se u centru skandala kada je od strane bivšeg rijaliti učesnika i pevača Daria Šogorovića optužena za uznemiravanje, ali i kada je isplivao video snimak na kojem se vidi da ima kratere po licu.

Na njenu stranu je stala folkerka Goga Sekulić, a sada se oglasila i pevačica Goca Božinovska koja je istakla da se nada da je sve ovo samo trenutak slabosti i da će Ana izaći kao pobednik.

– Ona je jako dobar čovek, a pre svega dobar drug. Meni je jako draga, ja se nadam da je ovo samo trenutak u njenom životu i da će sve ovo proći. Ovo je sigurno trenutak slabosti, ona je jaka žena, sigurna sam da će se izvući iz ovoga – rekla je ona, a onda prokomentarisala lice Nikolićeve koje je puno kratera.

– Meni stvarno nije samo jasno šta se dešava sa njenim licem. Ne bih rekla da je zbog lasera jer ima i po rukama, ali ko zna šta je, to je nešto ozbiljno. Sigurno je neki zdravstveni problem. Mnogo mi je žao što joj se ovo dešava, ja je mnogo volim. Samo molim Boga da joj bude dobro – dodala je Goca.

– Mislim da ne postoji neko ko nju ne voli. Ona je lav. Ja sam je nedavno videla u igraonici, dovela je Taru. Izgledala je baš lepo, bila je doterana, sređena. Ona je jako brižna majka, vidi se da vodi računa o ćerki – istakla je Božinovska.

Iako je poznato da Nikolićeva ima mnogo prijatelja na estradi koji se sada ne oglašavaju, a Goca je sada otkrila zašto misli da je to tako.

– Verujem da su mnogi poverovali u priče da je alkoholičarka i narkomanka, pa su digli ruke od nje. Odjednom čuješ neke priče, ovo se nije desilo preko noći. Verujem da mnogi misle da je istina, a opet ni za svoje najrođenije nisi suguran šta je tačno. Čak i da je istina, njoj treba pomoći – rekla je Goca.

– Ona toliko ima prijatelja, toliko su joj se svi šlihtali u životu, a gde su sad svi? Meni kad bi bilo toliko teško, ja bih imala mnogo prijatelja kojima bih se obratila. Najpre bih krenula od njenog zdravstvenog stanja, nešto ne vidim da je njena majka tu. Roditelj prvi treba da priskoči u pomoć svom detetu. Ana je toliko mila i draga, uvek je tu da svakog pozdravi, izgrli, izljubi. Ovo i na Taru utiče loše, nije u redu. Njeni najbliži treba da se okupe i da joj pomognu – istakla je Goca za Telegraf, pa dodala:

– Uz nju sam šta god da zatreba.

Ana je, podsetimo, zabrinula je javnost kada je isplivao snimak na kojem se vidi da ima ožiljke na licu. Ipak, mnogima je promaklo da pevačica ima rane i na prstima.

Naime, pored rana na licu, na video snimku se vide i ožiljci na srednjem prstu u vidu plika.

Pevačica je otvorila dušu i progovorila o spornom snimku koji se širi mrežama.

– Neizmerno hvala svima koji ste mi poslali toliko puno podrške. Ja nisam ni svesna ponekad koliko ima vas koji me volite. Znate da ja nisam baš pričljiva o privatnom životu što ne znači da nisam prošla kroz oluje. Razne oluje privatne. Ne prihvatam ulogu žrtve i kada jesam upravo to… Ja sam uvek birala da budem pobednik! Ali umori se čovek i najjači padnu. Ne mislim da što te ne ubije, to te ojača. Ožiljci na licu samo su mali pokazatelj svih rezova na duši – napisala je Nikolićeva, a onda se dotakla i optužbi da koristi drogu.

– Degutantno mi je i deplasirano da o temi “droge” uopšte bilo šta komentarišem. Prvo zato što to nikada nije bio moj stil života, ali poslednji put ću ponoviti – nikada nisam probala nijednu vrstu opijata – nikada. Ove lažne optužbe, osim što me degradiraju kao ličnost, kao majku i ženu. Rastužuje me, ne volim nepravdu i neću dozvoliti nikome me “stavlja i zloupotrebljava na tako za mene lično sramotan lažan i nadasve primitivan način – napisala je Ana.

Saša Mirković je naveo da Nikolićeva konzumira nedozvoljene supstance nakon čega mu je ona više puta žestoko odgovorila. Nikolićeva se sada ovim povodom ponovo oglasila na svom Instagramu, gde je zapratila Mirkoviću zatvorom.

– Alo, hoće li neko ovom idiotu da objasni da će ići u zatvor? Čovek tvrdi budalaštine, potkrepljene ničim. Saša Mirković, ekspert za droge? – napisala je Ana i dodala “Ovo je sramota, bre, više. Ja i droge. Stvarno nema smisla. Ježim se od te reči. Neću da sarađujem sa ovakvim ljudima”.

     PULSONLINE.RS