Početna Rijaliti PLAČUĆI POBJEGLA IZ EMISIJE: Maja Marinković dobila prijeteći poziv pa Pink televiziji...

PLAČUĆI POBJEGLA IZ EMISIJE: Maja Marinković dobila prijeteći poziv pa Pink televiziji napravila problem

Tokom sinoćne emisije “Narod pita” voditelj Darko Tanasijević ugostio je Maju Marinković i Mikicu Bojanića, kako bi se prečešljale sve aktuelne teme koje se tiču “Zadruge 6” i kako bi gledaoci imali priliku da saznaju sve one informacije koje su zadrugari pokušavali svih ovih mjeseci da zataškaju i sakriju. No, kako to obično biva, nijedna emisija nije mogla, pa tako i sinoćna, da prođe bez nekog skandala.

Tokom gledanja video priloga, Maja Marinković je prikazana u njenom dosadašnjem odnosu sa Filipom Carem koji je inače njen bivši dečko i ljuti rival, suparnik njenog sadašnjeg momka Bilala Brajlovića. Tu je došlo do ekscesne situacije kada je Bilal pozvao Marinkovićevu na telefon i to usred emisije.

Bilal Brajlović pozvao je svoju partnerku, te joj je uslijed ljubomornog ispada zaprijetio da će se njihova veza okončati, ukoliko ona ne napusti emisiju. Voditelj Darko Tanasijević otkrio je gledaocima kako se priča tačno odvijala.

– Maja i Bilal su se posvađali tokom emitivanja video-priloga. Maja je hitno napustila studio, plakala je sve vrijeme, jer je Bilal nju blokirao. On je rekao da će je ostaviti za sva vremena ukoliko ne napusti emisiju. Vidjećemo šta će se tu desiti i kako će se ova priča odviti – rekao je Darko.

– Mnogi misle da Bilal ovo sad radi samo da bi dobio medijsku pažnju, to kažu koementari na Tviteru – još je dodao na ovu temu voditelj.

Šta se dalje dešavalo nije poznato, ali vjerujemo da će se vremenom neko od glavnih aktera oglasiti. Mnogi komentarišu da je ovakvo ponašanje nedopustivo, jer je na ovaj način TV Pink napravila problem, budući da su je pozvali da gostuje u emisiji, koju je narod željno iščekivao.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.

balasevizamnovi.ba