Početna Showbiz Ovo je kćerka Nikoline Pišek: Ima dva imena, završila medicinu u Italiji,...

Ovo je kćerka Nikoline Pišek: Ima dva imena, završila medicinu u Italiji, a on joj je osvojio srce, evo kako izgleda

Nikolina Pišek prije braka sa pokojnim historičarem umjetnosti Vidojem Ristovićem, bila u vezi sa novinarom Markom Cigojem kome je, kada je imala samo 21. godinu, rodila kćerku Hanu Leonardu Cigoj.

Starija kćerka Nikoline Pišek rijetko se pojavljuje u javnosti, a o njenom privatnom životu se malo toga zna. Ono što je poznato jeste da je Hana završila medicinu na prestižnom univerzitetu u Edinburgu.

Lijepa Hana ma 26. godina i već duže vrijeme uživa u skladnoj vezi sa Andrejem Ivanišem. O veličini njihove ljubavi svjedoče fotografije koje starija kćerka Nikoline Pišek objavljuje na društvenim mrežama.

Markova i Nikolinina nasljednica izgledom veoma podsjeća na slavnu majku koja ne krije koliko je ponosna na Hanino vaspitanje i uspjehe.

U jednom intervjuu dok je govorila o svojim kćerkama, Nikolina je otkrila kako su Una Sofija i Hana dobile imena.

– Moja starija kćerka Hana Leonarda takođe ima dva imena. Kada sam je dobila, vrlo brzo sam odlučila kakvo ću joj ime dati. S drugom kćerkom sam bila malo neodlučna. Una mi se sviđalo još ranije, jer sam odmah poslije prvog djeteta htjela da dam to ime drugoj kćerki, ako je budem imala – izjavila je jednom prilikom voditeljka.

Izvor: Kurir