Početna Vijesti NOIN UBICA JE IT STRUČNJAK: Evo šta sve ima u svom vlasništu...

NOIN UBICA JE IT STRUČNJAK: Evo šta sve ima u svom vlasništu osumnjičeni dečko Tiktokerke

Osumnjičeni O. D. (33) za koga se sumnja da je na svirep način ubio svoju djevojku Nou Milivojev (18), po zanimanju je IT stručnjak, otkriva Kurir.

Prema našim saznanjima, O. D. je vlasnik čak tri firme za programiranje, javlja Kurir.

– Završio je za elektrotehničara telekomunikacija. Ima vrlo dobra primanja s obzirom na to da drži firme za programiranje – kaže izvor.

Inače, O. D. je danas saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, gdje je iskoristio svoje pravo da se brani ćutanjem. Tužilac je predložio da mu se odredi pritvor.

O. D., kako smo pisali, prije nekoliko godina imao je saobraćajnu nesreću u kojoj su mu teško povrijeđene noge i zbog toga koristi štaku.

– On je prije nekoliko godina imao saobraćajnu nezgodu, u kojoj su mu povrijeđene noge. Nikada se nije u potpunosti oporavio. Mišići na nogama su mu atrofirali zbog čega je morao da hoda uz pomoć štaka – kazao je izvor.

Komšije iz zgrade u kojoj se dogodio zločin su u šoku posle saznanja o svirepom ubistvu djevojke. Oni su za Kurir rekli da je osumnjičeni uvijek djelovao kao psihopata i da su se razni ljudi tuda provlačili.

– Dio gdje je i njegov stan se uglavnom iznajmljuje kao stan na dan, ali je on tu dugo bio. Nju smo zapazili više puta uglavnom je istrčavala iz zgrade ili dolazila kasno – kaže nam jedna komšinica.

Prema riječima komšija iz naselja Šangaj kod Novog Sada Noa je i dok je živjela neko vreme sa babom i dedom lijepo se oblačila i išla na autobus za Beograd.

– Imala je posebno društvo, takvo društvo koje je ona preferirala nije mogla ovdje naći, vrijeđali su je i niko se nije družio s njom. Kikice je stalno nosila i kratke majičice, a vidjele su joj se i grudi. Ona ovdje nikog nije imala za druženje, ali je bila kulturna svima se javljala.

Izvor: Kurir