Početna Rijaliti “ANĐELA ZA MENE VIŠE NE POSTOJI!” Nakon raskida Zvezdana i Đuričićeve, Moka...

“ANĐELA ZA MENE VIŠE NE POSTOJI!” Nakon raskida Zvezdana i Đuričićeve, Moka progovorio o privatnim detaljima

Moka Slavnić, otac bivšeg zadrugara, Zvezdana Slavnića, primio je njega i njegovu, sada bivšu djevojku, Anđelu Đuričić, u svoj dom nakon diskvalifikacije.

Međutim, nedugo nakon diskvalifikacije, Zvezdan i Anđela su raskinuli svoju vezu, te se ona vratila u Crnu Goru kod svojih roditelja.

Moka je u medijima javno podržavao vezu Anđele i Zvezdana, međutim, kako je rekao za “Blic”, duboko se razočarao u Đuričićevu:

– Ja sam stariji čovjek i volim da to bude dostojanstveno, bez svađa i bez foliranja kako je to bilo. To su stvari koje se drže među 4 zida, imali smo prilike da vidimo gospođicu Anu u Zadruzi koja je to radila kako to ružno izgleda – iskreno kaže Slavnić pa dodaje:

– Anđela lično za mene više ne postoji. Ne zamjeram joj niti imam pravo da joj zamjerim ako želi da bude sa drugim dečkom. Zašto ne postoji? Ne postoji zato što nije ispala minimalno kulturna da se javi, ne mora čak ni da mi se zahvali. Svi su vidjeli i svi znaju šta sam uradio za oboje, pogotovo za nju. Što se tiče njenog dečka tj. izbora, želim joj sve najbolje. Mlada je i ima prava da ide svojim putem, ali za to uvijek postoji stil i način. Moraš da budeš šmeker, a ne seljak. – rekao je Zvezdanov otac za pomenute medije.

BONUS VIDEO:

balasevizamnovi.ba