Početna Vijesti POLICIJA PRIJE UBISTVA NOE DOLAZILA U STAN STRAVE: Komšije otkrile šta je...

POLICIJA PRIJE UBISTVA NOE DOLAZILA U STAN STRAVE: Komšije otkrile šta je prethodilo svirepom zločinu u Beogradu

Policija je svojevremeno tokom istrage njenog nestanka ispitivala jednog mladića u vezi sa slučajem, koji je nezvanično danas priznao zločin.

Noa Milivojev (18) koja je nestala 17. juna u Beogradu, pronađena je mrtva u jednom stanu u centru grada, a kako se navodi, učinilac ovog jezivog zločina ju je iskasapio i delove njenog tela spakovao po kantama i kesama.Policija je svojevremeno tokom istrage njenog nestanka ispitivala jednog mladića u vezi sa slučajem, a kako se nezvanično saznaje, isti momak je danas u policiji priznao zločin.

Komšinica je za portal Srbija Danas rekla da su nesrećnu devojku viđali u poslednjih par meseci često u toj zgradi i da su se ona i momak non stop svađali.

Malo pre njenog nestanka je dolazila policija zbog njihove svađe, kaže jedna komšinica i dodaje:

– Ona je urlala po zgradi da će da ide po stanovima, da razbija stanove, ako on njoj ne vrati lične stvari i on je nešto nakon toga iznosio neke ženske stvari iz stana, gde je nosio-ne znam – rekla je ona. Na terenu su i pripadnici Uprave kriminalističke policije (UKP).

Podsetimo, Noa je transrodna ličnost, poznata tiktokerka, a nešto pre nestanka čula se sa majkom telefonom i rekla da ide kod dečka.

U datom trenutku, porodica je njen nestanak prijavila policiji.

 HABER.BA