Početna Rijaliti POKAZALA DEČKA “ŠKALJARCA” – Anđela Đuričić uslikana u Crnoj Gori, u automobilu...

POKAZALA DEČKA “ŠKALJARCA” – Anđela Đuričić uslikana u Crnoj Gori, u automobilu sa njim (FOTO)

Bivša učesnica Zadruge, Anđela Đuričić, nakon diskvalifikacije iz Bijele kuće, vrijeme provodi u Crnoj Gori, a u medijima je odjeknula vijest da se Đuričićeva navodno zabavlja sa opasnim momkom iz Škaljarskog glana.

Podsjetimo, Zvezdan Slavnić je diskvalifikovan sa Anđelom, ali se njihova ljubav ugasila nakon diskvalifikacije te su donijeli odluku da raskinu.

Međutim, danas je Anđela objavila fotografiju, te se našalila na spekulacije da je sa momkom iz Škaljarskog klana.

– Moj dečko škaljarac i ja – napisala je Anđela na fotografiji gdje se slikala sa Memo Haljevcem, pobjednikom jedne od sezona “Farma”, koja je preteča “Zadruge”, a koji sada radi kao voditelj na televiziji “Hype” gdje će se emitovati i nova emisija Đuričićeve.

Kako pišu pojedini mediji, Anđela već ima novog dečka, iako atraktivna Crnogorka nije potvrdila ovu informaciju. Prema pisanjima “Stara”, Anđela je navodno u vezi sa sedam godina starijim dečkom iz Budve, koji navodno važi za opasnog momka.

– Anđela dugo poznaje tog dečka, on je stariji od nje sedam godina i družio se sa njenim bratom. Momak je iz Budve, ima stanove koje izdaje, iz bogate je porodice, ali važi za opasnog u smislu da izgleda tako i ne da na sebe – govori izvor.

balasevizamnovi.ba