Početna Vijesti Ode još jedan sarajevski laf: Nedim Kamenica je uveče legao, a ujutro...

Ode još jedan sarajevski laf: Nedim Kamenica je uveče legao, a ujutro se nije probudio

Od jučer je Sarajevo preplavljeno tugom zbog iznenadne smrti Nedima Kamenice koji je preminuo u svojoj 41. godini života. Na društvenim mrežama među prvima se od njega oprostio sarajevski biznismen Ćako Ćorović koji je uz Nedimovu fotogafiju napisao:

“Ode na bolji svijet još jedan sarajevski laf. Vidimo se u raju, brate moj”.

Tužnu vijest o Nedimovoj smrti potvrdio je njegov brat Amil putem svog Facebook profila.

“Kad se živi jedan dinamičan i veseo život, puno toga se proživi. Proživio si za nečijih pet. Nama koji smo te voljeli ostaje da te žalimo i da te se sjećamo.”

Ovaj svijet je, dakle, prerano napustio Nedim Kamenica, ostavljajući iza sebe prazninu koju ništa ne može ispuniti.

Nedim je bio poznat kao dinamičan i veseo čovjek. Njegov smijeh i vedrina bili su zarazni, a njegova prisutnost donosila je radost mnogim prijateljima i poznanicima. Bio je voljen suprug, otac i sin. Iza sebe je, pored brata, ostavio neutješnu suprugu, dva sina, oca, majku te mnogobrojne prijatelje i poznanike koji sada dijele tužan teret gubitka. Posebna težina boli za sve njemu bliske ljude još je teža jer je njegov mlađi sin rođen prije otprilike pola godine. Kako nam govore ljudi koji su ga poznavali, njegova beba ga, nažalost, neće ni upamtiti.

Kako Senzacija.ba nezvanično saznaje Nedim je preminuo uslijed posljedica srčanog udara. Detaljnije o uzroku smrti pogledajte u videu ispod:

Ova neočekivana tragedija podsjeća nas koliko je važno brinuti o svom zdravlju i cijeniti svaki trenutak koji imamo s voljenima.

Subota će biti dan kada će se Sarajevo oprostiti od Nedima Kamenice, dragog Sarajlije, kada će se dženaza održati na Gradskom groblju Vlakovo.