Početna Showbiz “KARIĆ NEĆE IZBJEĆI ZATVORSKU KAZNU!” Šavijin slučaj preuzeo čuveni advokat Borivoje Borović

“KARIĆ NEĆE IZBJEĆI ZATVORSKU KAZNU!” Šavijin slučaj preuzeo čuveni advokat Borivoje Borović

Drama koja traje već dva mjeseca.

Prije dva mjeseca Nataša Šavija ispričala je za javnost da ju je Stefan Karić brutalno pretukao, a od povreda i nekoliko operacija se i dalje oporavlja.

Iako je prošlo dosta vremena, njena agonija i borba za kako kaže pravdu i daje traju, a sada je njen slučaj preuzeo ugledni advokat Borivoje Borović.

Šavija je nedavno ponovo primljena u bolnicu, gdje je očekuje još jedna komplikovana operacija oka, a nakon što se oporavi, i duga pravna borba. Zbog toga je Nataša otkazala punomoćje dosadašnjem advokatu i angažovala Borovića, koji se sada oglasio za javnost.

– Nataša je odlučila da prethodnom advokatu otkaže punomoćje jer tužilaštvu nije dostavio kompletnu medicinsku dokumentaciju njenih povreda. Ona je imala jednu operaciju, a očekuje je još jedna. S druge strane, javila se i psihijatru, konstatovan joj je posttraumatski poremećaj i dobila je adekvatnu terapiju. Cijelu njenu dokumentaciju sam dostavio i smatram da je istraga vođena traljavo. Takođe, okrivljeni je izbjegavao odgovore iako postoji video-zapis na kojem se jasno vidi da je tuče – rekao je na početku razgovora za Alo! Borović.

– Biće ispitani svi svjedoci, kao i članovi obezbjeđenja koji su, dok se nasilje dešavalo, kako se vidi na snimku, samo stajali i sve nijemo posmatrali. Nakon toga, Nataša je dala izjavu da ju je upravo to isto obezbjeđenje izbacilo napolje – rekao je Borović, i dodao da ne sumnja da će Karić biti osuđen.

– Njega Nataša tereti za teške tjelesne povrede, a moj tim će podnijeti i tužbu za naknadu štete, budući da već dva mjeseca zbog povreda ne može da se bavi svojim poslom – rekao je Borović, i dodao da neće odustati dok krivac ne bude iza rešetaka.

– Siguran sam da će biti osuđen, a za ovo djelo može da dobije osam godina zatvora. Ja sam veliki borac za ljudska prava i važno mi je da naglasim da niko ne može da izigra zakon, pa ni Stefan Karić – poručio je Borović.

Podsjetimo, Nataša je u noći između 30. aprila i 1. maja primljena u Klinički centar Vojvodine, gdje joj je konstatovan prijelom jagodične kosti. Nakon što su je ljekari operisali, Šavija je puštena na kućno liječenje, ali joj se stanje zakomplikovalo kada joj se zagnojila rana. Skoro mjesec dana nakon napada, u javnost je isplivao snimak sigurnosnih kamera koji je nastao u noći kada je Šavija napadnuta.

Karić otišao na more

Stefan Karić je nakon privođenja proveo skoro mjesec dana u pritvoru u Sremskoj Mitrovici, a nakon što je izašao priznao je da je Šaviji udario jedan šamar.

Nataša i Stefan nisu privatno u kontaktu, ali gotovo svakodnevno koriste društvene mreže da se prepucavaju i iznose sve moguće prljavštine iz svog odnosa.

Šavija nije krila šok što Stefanu nije izrečena zabrana prilaska, a dodatno ju je šokiralo što je Karić usred drame otputovao na more, na šta joj je on odgovorio.

„U ovom slučaju, kao i po snimku sa sigurnosnih kamera, trebalo bi da ja tražim zabranu prilaska. A što se tiče mora, je*i ga, morao sam“ – napisao je on.

haber.ba