Početna Vijesti Isječena po nogama, na licu rane: Noa Milivojev je bila žrtva stravičnog...

Isječena po nogama, na licu rane: Noa Milivojev je bila žrtva stravičnog zlostavljanja, ovi snimci su dokaz

Noa Milivojev (18) ubijena je na svirep način, a njeno tijelo isječeno je na dijelove, za šta je osumnjičen D.O. (33) koji je zločin navodno počinio u dvorišnom stanu u centru Beograda.

D. O. je uhapšen juče, 6. jula, nakon što je policija u kupatilu stana pronašla ostatke tijela Noe Milivojev. Tijelo je poslato na DNK analizu, a pronađene su roze kikice po kojima je bila prepoznatljiva.

On je policajcima priznao da je izvršio ubistvo, da bi naknadno rekao da se “ne sjeća na koji način je isjekao njeno tijelo i spakovao ga u kese”.

Kako su za Telegraf.rs ispričale komšije, između njega i Noe često je dolazilo do sukoba, a neposredno prije njenog nestanka intervenisala je policija.

Nou su čuli kako u hodniku zgrade viče da joj vrati lične stvari i nakon toga je nisu vidjeli, a D. O. je nakon nekoliko dana viđen kako iz stana iznosi ženske stvari.

Od tragične vijesti, da je Noa ubijena, društvenim mrežama dijele se njeni snimci na kojima se jasno vide brojne ogrebotine, rane i ožiljci koje ima po tijelu.

Na jednom snimku primjetno je da je Noa bila skroz isječena po butinama, dok je po licu, vratu i prsima imala užasne rane.

Jasno da je Noa, sudeći i po izjavama onih koji su je poznavali, bila žrtva nasilja.

– Živjele smo zajedno u Beogradu, ona je nestala 17. juna, trebalo je da izađemo u gej klub, ona je rekla da ide kod dečka i počela je da plače, počela je da me ljubi, bilo mi je sumnjivo. Ona mi je rekla da idem, ja sam otišla i onda je dva dana nije bilo, a uvijek mi se javljala, ja sam joj slala poruke, uvijek mi se javljala i ja sam poslije dva dana morala da prijavim da je nestala – rekla je u ispovijesti Noina cimerka Marija i dodala da je ona prijavila Noin nestanak.

– Ja sam zvala policiju da prijavim, pa sam došla do njene mame Bobe, onda mi se žena javila, bila sam juče da dam izjavu i juče su je našli – istakla je ova devojka.

Marija je dodala i da je Noa već imala probleme sa O. D. tokom veze, te da ju je on psihički i fizički maltretirao.

– On je nju maltretirao, tukao, imali su lošu vezu, bili su skoro 7 mjeseci zajedno – ispričala je Marija za Republiku.

(Telegraf.rs)