Početna Rijaliti ŽESTOKI ĐETIĆI OPKOLILI MOKINU ZGRADU Zvezdan danima ne izlazi iz stana, boji...

ŽESTOKI ĐETIĆI OPKOLILI MOKINU ZGRADU Zvezdan danima ne izlazi iz stana, boji se suočavanja sa Anđelim dečkom? S njim nije zezanja

Anđela Đuričić navodno za vikend dolazi u Beograd sa novim dečkom, pripadnikom jednog klana. Na ovo se odlučila jer Zvezdan Slavnić navodno nije želeo da joj vrati lične stvari, koje su ostale u stanu Moke Slavnića, sve dok ne popriča uživo s njim.

– Zvezdan joj je pretio da će sve pobacati ako ne pristane da se vide i popričaju. On još veruje da će se pomiriti s Anđelom, a ona već uživa s jednim opasnim dečkom, koji nije za zezanje. Taj dečko je šest godina stariji od nje i baš je opasan tip i pre su bili zajedno. Pripadnik je jednog crnogorskog klana. On je zaista poludeo kada je čuo da Zvezdan maltretira Anđelu i ucenjuje je za njene stvari. Čak je jednom oteo Anđeli telefon kada je Zvezdan zvao i rekao mu je: “Stižem u Beograd. Videću da li si toliko hrabar i uživo.” Iskreno, uopšte mi nije svejedno, baš sam i s njom pričao i ona se plaši da ne ispadne neki haos u Beogradu budući da zna da je ovaj spreman na sve, a, s druge strane, zna i da je Slavnić bivši robijaš – rekao je izvor.

Zvezdan se navodno uvukao u stan i danima ne izlazi, jer je ispred zgrade zatekao nekoliko sumnjivih automobila sa tablicama Kotora, Berana, Andrijevice i Ulcinja, zbog čega se uplašio.

– Zvezdan već neko vreme ne izlazi iz kuće. Uplašio se kad je video automobile sa zatamljenim staklima i crnogorskim tablicama ispred zgrade, jer zna šta mu se sprema. Ponekad se pojavi na društvenim mrežama i drži “lajv” na TikTok-u, a odavno nije viđen na nekom javnom mestu. Pre je izlazio do prodavnice, više ni to – otkrio je jedan Slavnićev komšija, koji ga je ranije stalno viđao sa Anđelom.

– Otkad su raskinuli i ona se vratila u Crnu Goru, sve se promenilo. Mislim da se baš uplašio, a priča se po zgradi da su ga čuli kako priča sa njom preko telefona, urla i moli je da porazgovaraju. Sigurno ga boli što je nastavila dalje i ide samo na luksuzna mesta, a on ne izbija iz kuće – zaključio je Slavnićev komšija.

kurir.rs/Republiku