Početna Showbiz Rasta hoće da oduzme Ani starateljstvo? Ovo su novi detalji porodične drame...

Rasta hoće da oduzme Ani starateljstvo? Ovo su novi detalji porodične drame nakon skandala

Ana Nikolić prethodnih dana u centru je skandala nakon što ju je pjevač Dario Šorgović optužio za uznemiravanje, kao i zbog kratera na njenom licu, ali i zbog prekida saradnje sa Sašom Mirkovićem.

Kako domaći mediji navode, Anin bivši partner, Stefan Đurić Rasta, zbog svega u planu ima navodno da joj oduzme starateljstvo nad kćerkom Tarom, zbog čega je ona burno reagovala i u medijima započela svađu govoreći loše o njemu.

Zbog navodnih poroka koji se vezuju za nju, Đurić je najprije razgovarao s pjevačicom o kćerki i brizi o njoj, ali ona nije željela da čuje da Rasta jedini vodi računa o Tari. Tako je Rasta odlučio da preuzme stvari u svoje ruke kada je odluka o starateljstvu u pitanju, te sada samo preko advokata komuniciraju.

 

– Anine i Rastine svađe upravo su bile zbog njenog lošeg načina života, a on joj je prebacivao da dijete ne treba tako da živi. Zato su prve svađe krenule jer on ima u planu da joj oduzme starateljstvo. Ona neće da čuje za to, zato ga je pljuvala po medijima, ali Stefan neće odustati od toga da postane jedini staratelj Tari – kaže izvor blizak reperu, te dodaje da pjevačica ima problem već duži vremenski period.

– Zato se njena porodica povukla jer ne može da utiče na nju, a ima jednog prijatelja koji posebno loše utiče na nju i koji ju je u sve to uvukao – zaključuje izvor.

Izvor: Kurir