Početna Showbiz JOVANA JEREMIĆ PALA NA BERLUSKONIJEV POSLJEDNJI POTEZ! Voditeljka oduševljena njegovom raspodjelom višemilionske...

JOVANA JEREMIĆ PALA NA BERLUSKONIJEV POSLJEDNJI POTEZ! Voditeljka oduševljena njegovom raspodjelom višemilionske imovine, evo zašto!

Bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni preminuo je 12. juna 2023. godine, u 87. godini.

Nakon njegove smrti, najčešća rasprava koja se vodila u javnosti je ta o raspodeli njegove višemilionske imovine.

U ekskluzivnoj objavi, italijanska novinska agencija ANSA iznela je detalje Berluskonijevog testamenta. Berluskoni je odlučio da većina kompanije Fininvest pripadne njegovoj deci iz prvog braka

Kao neko ko komentariše gotovo sve aktuelne teme, voditeljka jutarnjeg programa Jovana Jeremić, prokomentarisala je potez poznatog svetskog biznismena.

– Faca! Sve je podmirio! Čak i devojku – napisala je Jovana u objavi na Instagramu.

Podsetimo, Jovana Jeremić u javnosti često ističe kako muškarac mora da obezbedi ženu u svakom smislu, što je čak otpevala i u svojoj pesmi “Rolex”.

– Kad rodiš dete muškarcu, dužan je da ti kupi Roleks i najnoviji automobil – izgovorila je Jovana u svojoj pesmi, a njena potpuna izjava na ovu temu glasi:
– Kada rodiš dete muškarcu, dužan je da ti kupi Roleks, stan u centru Beograda i najnoviji automobil. Ako živi u unutrašnjosti to mora biti kuća, Roleks i najnoviji automobil. Izvini neka zaradi. Mora da obezbedi svoju suprugu – rekla je ona i dodala:

– Ako nema, neka pokaže da je željan to da uradi. Ne mora da bude Roleks, ali neka kupi dobar sat. Neka kupi sve u njegovoj mogućnosti. On mora da razmišlja o tome da obezbedi svoju ženu. Neka joj kupi neku vrednost. Kada žena rodi dete mora da joj napravi kuću ili kupi stan u tom gradu – rekla je Jeremićeva.

Kurir.rs/Telegraf