Početna Vijesti Brat Nedima Kamenice o njegovoj iznenadnoj smrti: Kad se živi jedan dinamičan...

Brat Nedima Kamenice o njegovoj iznenadnoj smrti: Kad se živi jedan dinamičan život…

Danas je u Sarajevu prerano u svojoj 41. godini preminuo Nedim Kamenica. Da je ovaj četrdesetjednogodišnjak napustio ovaj svijet potvrdio je njegov brat Amil koji se od Nedima oprostio na putem svog Facebook profila.

“Kad se živi jedan dinamičan i veseo život, puno toga se proživi. Proživio si za nečijih pet. Nama koji smo te voljeli ostaje da te žalimo i da te se sjećamo”, stoji u objavi Nedimovog brata Amila.

Podsjetimo, Nedimov smijeh i vedrina bili su zarazni, a njegova prisutnost donosila je radost mnogim prijateljima i poznanicima. Bio je voljen suprug, otac i sin, ostavljajući iza sebe neutješnu suprugu, dva sina, oca, majku te mnogobrojne prijatelje i poznanike koji sada dijele tužan teret gubitka.

U subotu će se Sarajevo zauvijek oprostiti od Nedima Kamenice, dragog Sarajlije, kada će se klanjati dženaza na Gradskom groblju Vlakovo od 14 sati.

Bit će to trenutak kada će se svi prisjetiti Nedimovog života i svega što je značio za njih.

Gubitak Nedima Kamenice ostavlja duboku prazninu u srcima svih koji su ga poznavali. Neka se svi zajedno prisjećamo njegove energije, vedrine i ljubavi koju je dijelio sa svijetom. Njegova smrt je podsjetnik koliko je krhak život i koliko je važno cijeniti svaki trenutak koji imamo s onima koje volimo.