Početna Showbiz Ožiljci na licu samo su mali pokazatelj svih rezova na duši: Ana...

Ožiljci na licu samo su mali pokazatelj svih rezova na duši: Ana Nikolić poslala brutalnu poruku nakon skandala FOTO

Prvo obraćanje Ane Nikolić nakon skandala

Tokom vikenda na društvenim mrežama isplivao je zabrinjavajući snimak Ane Nikolić sa velikim krastama na licu. Nju je nekadašnji poslovni saradnik optužio za korišćenje nedozvoljenih supstanci, a tome je prethodio skandal i sa mlađim kolegom koji je tvrdio da ga je pevačica za navodno uznemiravanje.

Pevačica se konačno oglasila na Instagramu, zahvaljujući svima na podršci, ali tvrdeći i da nikada nije probala drogu. Prvo obraćanje Ane Nikolić jasno je stavilo do znanja da je sve ovo dogovoreno kako bi njoj napakostili:

– Neizmerno hvala svima koji ste mi poslali toliko puno podrške. Ja nisam ni svesna ponekad koliko ima vas koji me volite. Znate da ja nisam baš pričljiva o privatnom životu što ne znači da nisam prošla kroz oluje. Razne oluje privatne. Ne prihvatam ulogu žrtve i kada jesam upravo to… Ja sam uvek birala da budem pobednik! Ali umori se čovek i najjači padnu. Ne mislim da što te ne ubije, to te ojača. Ožiljci na licu samo su mali pokazatelj svih rezova na duši – napisala je pevačica, a onda se dotakla i optužbi da koristi drogu.

– Degutantno mi je i deplasirano da o temi „droge“ uopšte bilo šta komentarišem. Prvo zato što to nikada nije bio moj stil života, ali poslednji put ću ponoviti – nikada nisam probala nijednu vrstu opijata – nikada. Ove lažne optužbe, osim što me degradiraju kao ličnost, kao majku i ženu. Rastužuje me, ne volim nepravdu i neću dozvoliti nikome me stavlja i zloupotrebljava na tako za mene lično sramotan lažan i nadasve primitivan način – napisala je Nikolićeva.

svet-scandal.rs