Početna Rijaliti OTKRIVEN PRAVI RAZLOG RASKIDA ANĐELE I ZVEZDANA Đuričićeva pobjegla zbog jedne stvari...

OTKRIVEN PRAVI RAZLOG RASKIDA ANĐELE I ZVEZDANA Đuričićeva pobjegla zbog jedne stvari iz njegove kuće, bila van sebe zbog onoga što ju je dočekalo

Mnogi spekulišu o razlozima raskida Anđele i Zvezdana, a sada se u emisiji “Narod pita” oglasila gledateljka koja je dala svoj sud.

Bivša zadrugarka Anđela Đuričić, nakon što je stavila tačku na odnos sa Zvezdanom Slavnićem, uživa u rodnoj Crnoj Gori.

Naime, mnogi spekulišu o razlozima njihovog raskida, a sada se u emisiji “Narod pita” oglasila gledateljka koja je dala svoj sud.

– Jelena s Medaka kraj telefona. Navijala sam za Anu Ćurčić. Divim joj se kako nije počupala onu Anđelu. Bila sam vanbračnoj zajednici, a devojku s kojom me je partner prevario sam počupala. Moj zet je pretukao moju sestru, a onda i mene. Ona nije ostavila njega sve dok joj ruku nije slomio. Sve što se meni desilo, kao i mojoj bliskoj osobi me je navelo na to da mislim da je potrebno nešto samo pustiti. Nisam mogla da se uključim kad je Ana bila gost u emisiji, a Žana mi je takođe jako draga – rekla je gledateljka.

– Šta mislite o raskolu Ane i njene kume? – upitao je Darko.

– Mislim da je na početku želela da bude tu za Anu, ali da je na kraju ipak poletela i želela sve za sebe – rekla je gledateljka.

– Šta mislite o raskidu Zvezdana i Anđele? – upitao je Darko.

– Mislim da je ona mislila da je on pun keša, jer mu je otac poznati košarkaš. Kad je videla da imaju samo jedan kauč i sobu, a posle je pobegla glavom bez obzira. Žana, Marko nije za tebe. Ona je sposobna, jaka žena, takav joj treba – rekla je gledateljka.

 HABER.BA