Početna Showbiz MLADA GLUMICA IZNENADA PREMINULA, CEO GRAD SE OPRAŠTA OD NJE: Suprug slomljen...

MLADA GLUMICA IZNENADA PREMINULA, CEO GRAD SE OPRAŠTA OD NJE: Suprug slomljen – “Nisam stigao na vreme, izvini ljubavi”

Mlada glumica iz Paraćina, Marija Stevanić, iznenada je preminula, a od nje se pored supruga, oprostio veliki broj prijatelja i poznanika.

Marija Stevanić, mlada glumica i slikarka iznenada je preminula pre nekoliko dana, a sahranjena je u ponedeljak. Od nje su se oprostili članovi porodice, prijatelji, pa čak i poznanici, a poruka kojom ju je na večni počinak ispratio suprug Branislav, rasplakala je sve. Branislav, s kojim Marija ima sina, slomljen je od bola zbog tragičnog gubitka supruge. On se oglasio na svom profilu na Fejsbuku potresnim rečima:

“Izvini ljubavi, ovaj put nisam stigao na vreme. Nisi bila rođena za ovaj svet. Nije te ni zaslužio”, napisao je on i objavio video snimak njihovih fotografija u kojem je kao opis stavio:

“Voleo sam te kao nikoga pre i voleću te zauvek! Marija, muko moja”, napisao je on.

Marija je bila i tatu majstor i plesačica, a veliki broj Paraćinaca oprostio se od nje.

“Koja reč, koja misao, koja tuga, bol da ublaže. Tišina, samo tišina. Živote, da se nisi malo obrukao? Marija, ime lepo si imala”, glase reči čoveka koji je poznavao lepu Mariju.

 

Paraćin je ostao bez jedne kreativne duše, jedne komšinice, majke, supruge, ćerke..

“Komšinice, nije trebalo ovako da bude! Neka te anđeli čuvaju, nadam se da ćeš ‘tamo negde’ pronaći mir i spokoj koji nažalost na ovom svetu nisi imala!”, oprostila se komšinica od mlade Marije.

Umrla je iznenada u večernjim časovima, a uzrok smrti nije poznat.

“Verujem u nešto, što je više od čovekove potrebe za utehom. Utehom, pred strahom od prolaznosti. Čovek je voćka toga, plod, a svest je ukus te voćke. To nešto drži i sve zvezde da ne popadaju tek tako, haotično u bezdan. Verujem u dosta toga, čega se ljudi nisu još uvek setili. Čim ga se sete, to Nešto će početi da propada i moraću nešto novo i istinitije da pronađem”, objavila je ova umetnica na Fejsbuku par meseci ranije.

(Mondo)