Početna Rijaliti “SA OVIM SE ZAKOPALA DO KRAJA” Milena Kačavenda urnisala Anu Ćurčić i...

“SA OVIM SE ZAKOPALA DO KRAJA” Milena Kačavenda urnisala Anu Ćurčić i Bulića nakon priznanja veze: “Do juče je hvalila njegovu suprugu”

Ana Ćurčić potvrdila je sinoć u emisiji “Narod pita” da je obnovila emotivnu vezu sa Acom Bulićem.

Milena Kačavenda u poslednje vreme nije u najboljim odnosima sa kumom, a sada se oglasila nakon što su obelodanili da su ponovo zajedno.

– Iako su se ograđivali od kume nakon Aninog izlaska, nadimak kuma je ipak imao svrhu, kuma spajalica “i okolo salata”. Na stotine ljudi mi je čestitalo na Instagramu kumstvo, iako sam ja kuma nacionale, a ne lokale, i kumovati neću. Nisam sanjala… Ako su u vezi bili pre obelodanjivanja, svakako sada mi je jasno zašto su se distancirali od mene, jer se ja sa ovim ne bih složila – istakla je Kačavenda, koja smatra da je Ana ovim sebi ponovo zadala auto gol.

– Još jedna u nizu kontradiktornosti Ane, međutim smatram da se ovim zakopala do kraja apropo priča o prevarama i ostavljenim ženama, obzirom na to da je do juče hvalila Acinu suprugu. Ne želim ni da mislim kako ću se osećati kada sretnem Acinu ženu, prekrstiću se u “kuma budala “par ekselans”. S obzirom na to da je Ana izjavila da ja ulazim u “Zadrugu elita”, valjda ona zna bolje od mene, mislim da je mlaka njihova španska sapunjara za ulazak, gledaocima je sve jasno kao dan. Želim im svu sreću – poručila je Kačavenda.

POVEZAN VIDEO:

https://www.youtube.com/watch?v=Q6kHJRZLIVE&t=12s

 

  (Pink.rs)