Početna Showbiz PRVA FOTOGRAFIJA ANE NIKOLIĆ OD IZBIJANJA SKANDALA: Evo kako izgleda pjevačica i...

PRVA FOTOGRAFIJA ANE NIKOLIĆ OD IZBIJANJA SKANDALA: Evo kako izgleda pjevačica i ko joj pravi društvo! Njen izraz lica sve govori

Ana Nikolić nije viđena u javnosti otkad je u medijima zaratila s sad već bivšim saradnikom Sašom Mirkovićem, nakon čega je isplivao i video u kojem se vidi ona s ranama na licu.

Sada se na društvenim mrežama pojavila Anina fotografija iz kafića, a u društvu je između ostalog i Maca Diskrecija. Na fotografiji pjevačica je nasmijana i veoma raspoložena.

Po izbijanju skandala i nakon drame u kojoj je bila glavni akter Ana je otišla u rodni kraj Donju Mutnicu kod Paraćina, gdje trenutno provodi slobodno vrijeme.

Podsjetimo, Ana je proteklih dana u centru medijiskih pisanja najprije zbog svađe sa Mirkovićem, ali i sa Acom Lukasom. Međutim, mnogo više pažnje je privukao njen snimak na kojem se vidi pjevačicino lice koje je u ranama zbog čega su se mnoge njene kolege, prijatelji i fanovi dodatno zabrinuli. I njene komšije su za Kurir ispričale da se posljednje vrijeme veoma promijenila i da bi voljeli da im se vrati stara Ana Nikolić.

Kurir.rs