Početna Rijaliti OVO JE BIVŠA ŽENA ACE BULIĆA – Nema veze sa javnom scenom!...

OVO JE BIVŠA ŽENA ACE BULIĆA – Nema veze sa javnom scenom! Ona je uspjela da “smiri” biznismena, sa njom ima dvoje djece

Dragan Aca Bulić u žižu interesovanja javnosti dospio je zbog rijaliti učesnice Ane Ćurčić, koja je ušla u šestu sezonu “Zadruge” zbog svog nevjenčanog supruga Zvezdana Slavnića, međutim, njegova biografija je još devedesetih bila poznata javnosti.

Bulić, inače sin poznatog člana kriminalnog miljea Jusufa Bulića Juse, koji je u tom svetu bio još od sedamdesetih godina, godinama je privlačio pažnju medija zbog svog emotivnog života i velikog broja dama sa estrada sa kojima je bio u vezi nakon kraha ljubavi sa Anom.

Naime, nakon manekenki Svetlane Dimitrić i Agnete Azirović i pevačica Katarine Kaje Ostojić, Maje Nikolić i Dijane Janković, Aca se oženio i dobio dvoje djece, sina i kćerku, i to sa ženom potpuno van javne scene.

Bulić je inače nedavno postao i deda, kada je njegov sin Aleksandar dobio sina, a po svemu sudeći, više nije u braku sa odvažnom plavušom koja je uspjela da, bar na neko vrijeme, ukroti biznismenovo srce.

Podsjetimo, Ana Ćurčić je u emisiji “Narod pita” istakla da ona nije kriva za raskol Bulićevog odnosa sa izabranicom, piše Srbija Danas.

POVEZAN VIDEO:

https://youtu.be/Q6kHJRZLIVE

haber.ba