Početna Showbiz Od terase je napravila đubrište, vrata su joj sva izgrebana! Šok detalji...

Od terase je napravila đubrište, vrata su joj sva izgrebana! Šok detalji o Ani Nikolić: Novinari u zgradi gdje pjevačica živi! (Foto)

Ana Nikolić nije viđena u javnosti otkad je u medijima zaratila s bivšim menadžerom Sašom Mirkovićem, nakon čega je isplivao i video u kojem se vidi ona s ranama na licu. Ekipa Kurira posjetila je kraj u kom živi pjevačica.

Čim smo došli do zgrade, primuhetili smo da je mirno, da Aninog auta nema, a obično je parkiran negdje u blizini, piše Kurir.

Tako je bilo uvijek kad smo dolazili ranije. Sreli smo komšiju koji živi pored njene zgrade, a on je pretpostavio da smo novinari i da smo došli zbog skandala koji se dešava s pjevačicom.

– Nisam je vidio danima, ako nema auta, znači da nema ni nje, jer uvijek joj je auto parkiran napolju. Garažno mjesto je prodala čovjeku iz zgrade pored. Iz stana se dešavalo da se čuju strašna dreka i galama, dadilju nema, kućnu pomoćnicu takođe. Sve su to bile divne žene koje nisu uspjele da izdrže njen temperament i način življenja – rekao je mladić.

Stajali smo neko vrijeme ispred zgrade i čekali da vidimo da li će se Ana odnekud pojaviti. Nije je bilo. Poslije petnaestak minuta na izlazu se pojavila jedna sredovječna žena, pa smo joj prišli i pitali je da li je ona Nikolićkina komšinica. Rekla je da jeste, a onda je počela da priča opširnije.

– Terasa, kao što možete da vidite, kao da je bomba bačena. Tepisi, traka za trčanje, djetetov bicikl, kutije i kese s đubretom… Šta da vam kažem, dešavalo se da dođe do stana i ne može ključ da ubode, a onda viče, dere se. Vrata su joj izgrebana oko brave. Roletne su joj spuštene gotovo uvijek. Njena majka je bila nedavno, vidjela sam je, a od tada ne viđam ni nju ni Anu – kaže naša sagovornica.

Pitali smo je da li je viđala još nekog u društvu sa Anom.

– Ne. Ne znam gdje je njeno dijete, da li ju je baka odvela ili ju je uzeo Rasta, ne znam stvarno – rekla je za kraj komšinica, koja je dozvolila da uđemo u zgradu i da pozvonimo kod Ane na vrata, kako bismo i s njom pokušali da razgovaramo.

Vrata niko nije otvarao. Zaista, vidjeli smo da ima dosta ogrebotina od ključeva kao što je i rekla sagovornica. Potom smo ponovo izašli na ulicu i fotografisali Aninu terasu, na kojoj se vidi sve ono što nam je komšinica pomenula.

U blizini smo onda sreli jednog čovjeka koji radi kao čuvar zgrade, pa smo i njega pitali za Nikolićevu, prenosi Kurir.

– Jao, u posljednje vrijeme kad je vidim nije to to. Izgleda čudno, nosi kape, naočare obavezno. Nije ona bila nešto bolja ranije, ali nekad ovako, nekad onako. Sad ovo u posljednjih nekoliko godina je strašno. Sjećam se ranije, tokom korone, viđao sam je s bivšom ženom Ace Lukasa, i jedna i druga pijane. Ana je tad slupala auto, pa zove taksi, ne može da ga dobije, a onda se ovdje razvlače po ulici. Kad stigne taksi, Ana sa onim njenim forama tu pravi haos i glupira se. Godinama ona nije u redu, ali svakako ovo što sada proživljava je ružno, ali možda će je to konačno promijeniti, to bismo svi voljeli – zaključio je on.

Izvor: Kurir, ekskluziva.ba