Početna Showbiz Pjeva ulicom i psuje, mjesecima krije lice, ne skida kačket sa glave:...

Pjeva ulicom i psuje, mjesecima krije lice, ne skida kačket sa glave: Komšije otkrile sve o Ani Nikolić

Jučer je u javnost isplivao snimak pjevačice Ane Nikolić sa jezivim ranama po licu, što je zabrinulo mnoge, a posebno njene komšije.

– Mora neko da joj pomogne, ona je dobra, ali posrnula djevojka. Majka se trudi, ali nije ona dijete pa da može da je uhvati za ruku i odvede gdje treba. Brat je pokušavao, ali i on sad ima porodicu. Ne može on da vodi računa o njoj, a neko zaista mora – rekla je navodno jedna Anina komšinica za “Blic”.

– Mjesecima nosi kačkete, kape i šešire. Čujemo je kako pjeva ulicom. Često i psuje, ali ona je samo umjetnik koji se pogubio. Može to da kanališe kao inspiraciju i da bude stara zvijezda, da ne padne u očaj – reko je komšija poznate pjevačice, pa dodao:

– Rasta je ranije dolazio po kćerku, sad uglavnom pošalje dadilju i vozača, da se ne bi svađali pred djetetom – istakao je drugi komšija za pomenuti portal.

Mlađi dečko koji živi nekoliko kuća od nje, tvrdi da su djeca ranije voljela da stanu ispred njene zgrade i da joj skandiraju.

– Dok smo bili srednja škola, stanemo ispred Anine zgrade i vičemo “Ana mi te volimo”, ona se pojavi na terasi i kaže “Volim i ja vas” – rekao je on i otkrio da je odavno nije vidio.

– Ana se uvijek svima uredno javi, ne glumi zvijezdu nije taj tip. Sebe treba da stavi na prvo mjesto. Po njenim postupcima se vidi kako su joj svi preči od nje same. Mnogo mi je žao, žena ima srce od zlata – nizali su se komentari Aninih komšija.

Izvor: Telegraf.rs