Početna Showbiz NOVI UZNEMIRUJUĆI SNIMAK! Ana Nikolić kuka na sav glas i moli da...

NOVI UZNEMIRUJUĆI SNIMAK! Ana Nikolić kuka na sav glas i moli da joj se uplati novac: Dobiću vaške, vidi na šta ličim! (VIDEO)

Ana Nikolić našla se u centru skandala kada je ušla u javnu svađu sa vlasnikom “Hajp produkcije” Sašom Mirkovićem. Kako je Mirković istakao, razlog sukoba je taj što Ana nije željela da prestane da konzumira nedozvoljene supstance, a kako bi dokazao svoje tvrdnje on je objavio snimak na kojem Ana pokazuje otvorene rane koje su joj izašle po lice.

https://www.youtube.com/watch?v=BWk2D57dooU

Nedugo zatim, na društvenim mrežama se pojavio i klip na kojem Ana govori da ju je zabrinuta majka odvela u bolnicu, gdje su joj ljekari rekli da joj treba psihijatar, a potom se pojavio i snimak na kojem govori kako je zapuštena, te strahuje da će uskoro dobiti vaške.

– Jesi normalan, šta da snimim? Pogledaj bre, vaške ću da dobijem, vaške! Sve sam pare potrošila, platila gorivo, častila onu djevojku, otišla na groblje i kupila cvijeće…Nemam para, i nemam sočiva! Šta da snimim sa naočarima za vid, života ti? Bolje neke pare da mi pustiš- govorila je ona na snimku.

Izvor: Blic