Početna Showbiz IZBACIO JE IZ KOLA I OSTAVIO NA PUMPI: Detalji burnog odnosa Ane...

IZBACIO JE IZ KOLA I OSTAVIO NA PUMPI: Detalji burnog odnosa Ane Nikolić i Mirkovića, završili saradnju poslije 24 sata

Pjevačica Ana Nikolić našla se u centru skandala kada ju je pjevač i bivši zadrugar Dario Šogorić optužio da ga je se.sualno uznemiravala, a potom je naprasno prekinuta njena saradnja sa menadžerom i producentom Sašom Mirkovićem.

Ana je prvo na Instagramu navela da je Mirković nečovjek i da ona nije njegova marioneta, kao što je Aca Lukas, da bi joj odmah potom Saša Mirković odgovorio, tvrdeći da je “nečovjek” samo zato što je želio da je izliječi od alkoholizma i zavisnosti.

Da sve bude dramatičnije, pojavio se i snimak na kojem se vide ožiljci na licu i u kojem govori kako ima samo 100 dinara na računu.

Ana Nikolić je dugo godina sarađivala sa rođenim bratom, a onda je uslijedio njihov raskid saradnje, da bi potom krenula Nikolićeva saradnja sa Mirkovićem.

Da ta saradnja nije od početka bila laka ni jednostavna i da su imali veoma turbulentnu poslovnu vezu otkrili su i nedavno kad su gostovali kod Ognjena Amidžića.

– Naša prva saradnja trajala je samo 24 sata, završila se prije nego je i počela, rekla je Ana tad, a na to se nadovezao i Mirković.

– Došlo je do konflikta nakon njenog nastupa u Skoplju. Vozač je vraćao za Beograd i ja sam ga pozvao i rako mu da svrati do Ćićevca da preuzme nešto na šta je ona poludjela. Ana mu je rekla “Vozi ti mene prvo do Beograda pa se onda vrati do Ćićevca – reko je Saša.

– Bilo je tako… Pošto on nije želio da me odveze do Beograda, ostavio me na pumpi, i tako se završila ta naša saradnja – dodala je i Ana na kraju.

Izvor: Kurir