Početna Rijaliti ANĐELA ZAVRŠILA U POLICIJI: Bivša zadrugarka snimljena u odsjeku za suzbijanje kriminala,...

ANĐELA ZAVRŠILA U POLICIJI: Bivša zadrugarka snimljena u odsjeku za suzbijanje kriminala, a ovo je razlog?

Bivša rijaliti učesnica i starleta Anđela Veštica, oglasila se na svom Instagram profilu objavivši fotografiju iz policijske stanice.

Po svemu sudeći, Anđela je doživjela neeprijatnost, a o tome se oglasila na društvenoj mreži, te zabrinula svoje pratioce.

Na snimku koji je objavila vide se vrata odsjeka za suzbijanje kriminala:

Foto:instagram prinrscreen/therealandjela

– Ali ja samo radim Only – napisala je starleta pominjući sajt za odrasle gdje mnoge poznate ličnosti plasiraju svoje eksplicitne snimke i fotografije i na tome zarađuju.

Koji će biti epilog situacije i zašto se Anđela našla u stanici, ostaje nam da saznamo…

Na internetu se pojavio eksplicitni snimak bivše zadrugarke Viktorije Mitrović, koja je otvorila profil na “Only fans”-u

– Da, to sam ja, to je moj privatan snimak. Toni i ja smo se zezali i snimali, a onda sam okačila to na svoj “Only fans” – rekla je Viki i dodala:

Foto: Srbija Danas

– Imam dva profila na ovoj platformi i super mi je krenulo. Videla sam da je to lak način zarade, a zašto onda ne bih i ja unovčila nešto što je tako lako, koliko je teško slikati svoje zgodno telo. Toni me podržava u svemu, pa i u ovom poslu, smatram da je baš super krenulo, a tek je početak – rekla je Mitrovićka za SrbijaDanas.

Pored Viktorije i Anđele, profile na ovom sajtu imaju i Stanija Dobrojević, Jelena Krunić, ali i bivša košarkašica Milica Dabović.

balasevizamnovi.ba