Početna Rijaliti ŽELJKO MITROVIĆ DAO OTKAZ KRISTIJANU! Golubović ostao bez posla s trudnom Kristinom...

ŽELJKO MITROVIĆ DAO OTKAZ KRISTIJANU! Golubović ostao bez posla s trudnom Kristinom i šestomjesečnom bebom: Odmah se oglasio

Kristijan Golubović je juče tokom protesta “Srbija protiv nasilja” ispred televizije Pink snimljen, te su mnogi povezali da je zapravo došao da podrži Željka Mitrovića i Pink televiziju, što nije istina.

Kristijanov cimer iz zatvora iznio šok optužbe: Goluboviću propao ugovor od 500.000 eura, podstanar je, nema od čega da plati kiriju!

On se oglasio za SrbijaDanas, otkrivši da je dobio otkaz od Željka Mitrovića, te da je njegova emisija “Bajke iz podzemlja” ukinuta, a kao razlog navodi veliki pritisak na Pink.

Mitrovići nakon napada napustili Srbiju! 

											 135

											 0
											 0

Kristijan je prvo na svom Instagramu napisao:

– Željku Mitroviću nije potrebna moja podrška! Pored Pinka sam slučajno prošao i otišao. Stop nasilju i lažima o meni – napisao je Golubović na svom Instagramu, a za SrbijaDanas je otkrio da je dobio otkaz zbog velikog pritiska kao i hajke na njegovo ime:

– Zbog arlaukanja na mene i moju najgledaniju emisiju na Red televiziji je izvršen pritisak na Pink da mi daju otkaz kada imam malu bebu od šest meseci i trudnu ženu. – rekao je Kristijan koji za sve krivi proteste i opoziciju:

– Svakodnevno se izmišljaju laži o meni i preti zatvorom. – rekao je Kristijan, a onda se osvrnuo i na Željka Mitrovića, za koga kaže da je u neku ruku “kapitulirao” i podlegao pritisku:

– Mislim lično da je Željko Mitrović na neki način podlegao pritisku (kapitulirao) tako što je ukinuo par emisija koje su smetale samo bolesnicima koji blokiraju pola grada, pokušavajući da sruše tu TV stanicu i aktuelnu vlast. Skratio je Zadrugu i sada joj menja ime i oblik. Hvala Bogu da se sve promeni na bolje, ali ono što smeta samo najmanjoj manjini ne treba ni da se diskutuje! Naravno ja sam dežurni krivac i crna ovca, u svakom slučaju pušten niz vodu, jer je tako najlakše? Ja sam na progon i medijsku satanizaciju mog lika i dela, navikao – rekao je Kristijan za SrbijaDanas.

Kristina Spalević u inostranstvu saznala je u drugom stanju: “Desilo se kao grom iz vedra neba!”

– Evo i zvanično da vam se obratim i potvrdim vest da sam trudna. Desilo se kao grom iz vedra neba. Otišla sam sa Konstantinom u Belgiju kod prijateljice, slučajno sam pogledala u kalendar i videla da mi ciklus kasni, što se meni nikada ne dešava – počela je Kristina, pa nastavila:

– Nisam planirala to da pričam javno, malo sam i sujeverna i pre Konstantina sam imala loše iskustvo. Planirala sam da ćutim, ali Kristijan me je zeznuo i objavio je vest u 5. nedelji trudnoće, ali važno je da se ja dobro osećam – istakla je trudna bivša zadrugarka, pa dodala:

– Kada sam videla da je objavio, odmah sam potrčala kod lekara i potvrdio mi je trudnoću – dodala je ona.

balasevizamnovi.ba