Početna Showbiz Utjehu pronašla u bivšem zadrugaru: Kako je Ana Nikolić od djevojke zvane...

Utjehu pronašla u bivšem zadrugaru: Kako je Ana Nikolić od djevojke zvane milion dolara postala žena koja se sramoti na svakom koraku

Ana Nikolić na javnu scenu zakoračila je briljantno, a onda kroz karijeru korak po korak gazila u ponor.

Te 2003. godine Ana Nikolić bila je pravo osvježenje i predstavila se kao hrabra i odvažna žena. Vrlo brzo je zaređala nagrade za album “Januar” kojim je i debitovala. Spot za pjesmu “Hoću da te gledam” gdje se, tada novo lice televizije, uvija u kadi punoj mlijeka nagovještavao je upravo to da će sa njom sve biti kao med i mlijeko. Sada, kada se okrene unazad, reklo bi se da je dobila sve suprotno od toga.

Koliko je njena karijera brzo krenula uzlaznom putanjom, toliko se još brže skotrljala na dno. Ispostavilo se da je na toj uzbrdici bilo puno klizavog terena, pred kojim je poklekla.

Nakon što je napravila pauzu u karijeri, odlučila je da i dalje ostane prisutna u javnosti, očigledno pjevajući u sebi “Dum jedan konjak”. Vrckava djevojka sa početka karijere pretvorila se u ženu koja se sramoti na svakom koraku.

Od kako se razvela od Stefana Đurića Raste, a i drastično smršala poslije porođaja, krenula je da živi život dostojan neiživljene tinejdžerke. To podrazumijeva provod u kojem je alkohol imperativ, teturanje po ulicama i razgovor sa samom sobom. A gdje je divljanje, tu je i uništavanje automobila bivšem suprugu.

To je za nju malo, pa je odlučila da zapečati titulu “žene od skandala”. Tako je “udarila” na Rastu, pa je javno iznosila razne loše tvrdnje o njemu, a uporedo s tim skroz dezorijentisano šetala gradom.

Utjehu “u teškim trenucima” našla je u bivšem zadrugaru Franu Pujasu, kod koga je došla na žurku. Ovdje je ludovala, pjevala na podu i bila vidno pijana.

Sliku onoga do čega je sebe dovela može najbolje da pokažu nekoliko posljednjih meseci, pa da bude jasno koliko je dubok njen ponor.

Na kćerkin rođendan nije znala gdje udara, jedva je potrefila vrata sale i ponašala se nedostojno javne ličnosti.

Njeni nastupi više nisu prijatni, o čemu svjedoče snimci na mrežama, budući da zbog poroka sve teže pjeva.

Njeno valjanje po podu u vidno alkoholisanom stanju, je naišlo na osudu javnosti, kada su fotografije dospjele na društvene mreže.

Kada se i obrati medijima to je toliko nerazumljivo i nepovezano da je pitanje da li osjeti sramotu kada se pogleda. U mnogim slučajevima priča sama sa sobom.

Bila je “Djevojka od čokolade” koja se kockicu po kockicu topila, dok nije postala “Đavo u gradu”. Ali ne onaj vrckavi i simpatični, već onaj od kojeg bi najrađe pobjegao glavom bez obzira. Sve bi bilo toliko jednostavnije da je nastavila da se kupa u kadi punoj mlijeka.

Posljednji u nizu skandala dogodio se kada je isplivao snimak gdje Ana Nikolić ima kratere po licu i moli za novac, jer ima 100 dinara u džepu, prenosi Blic.

– Je l’ ti vidiš da ja imam kratere na licu? Ovo počinje da bude noćna mora. Ovo sama da prekrijem ne mogu – poručuje Ana u videu i dodaje:

– Imam 100 dinara na računu, ja te molim da učiniš nešto za moju mladost. Ja sa ovim da nešto snimam ne mogu. Niti mogu ovo da prekrijem. Ne postoji šansa da se ovo sredi. A od svih bijesova i nervoze, pogledaj na šta ličim. Ovo nije bilo ovako. Ovo je sada pakleno – zaključila je pjevačica u videu koji se pojavio na Instagramu.