Početna Showbiz PRVO POJAVLJIVANJE SLAVICE ĆUKTERAŠ POSLIJE SKANDALA S BIVŠIM: Šokirala stajlingom, a njega...

PRVO POJAVLJIVANJE SLAVICE ĆUKTERAŠ POSLIJE SKANDALA S BIVŠIM: Šokirala stajlingom, a njega je poljubila pred svima (FOTO)

Pevačica Slavica Ćukteraš posle skandala sa bivšim mužem prvi put se pojavila na jednom događaju na kojem je nastupala. Ćukteraš je na sebi nosila provokativni kožni komplet.

Ipak, Slavica nije želela da daje izjave za medije, već je, čim je stigla, otišla na binu, koju je delila sa kolegom Branislavom Mojićevićem.

Podsetimo, bivši muž pevačice Slavice Ćukteraš, Vlada Avramov saslušan je u policiji, nakon što ga je pevačica prijavila zbog pretnji.

Prema odluci Osnovnog suda u Novom Sadu i Slavici Ćukteraš i njenom bivšem suprugu Vladimiru Avramovu do 26. jula ove godine zabranjeno je da komuniciraju i prilaze jedno drugom.

Slavica je navela da je u ranijem periodu trpela psihičko nasilje, ali da nije prijavila policiji jer nije želela da to bude u javnosti, zbog prirode javnog posla kojim se bavi.

U trenutku prijave Vladimir nije bio u Srbiji, pa je u subotu u pratnji advokata saslušan u policiji. Tada je takođe prijavio svoju bivšu suprugu za pretnje putem poruka.

kurir.rs/blic