Početna Showbiz Prva izjava Gabrijele Pejčev nakon što je finalista Zvezda Granda javno ljubio...

Prva izjava Gabrijele Pejčev nakon što je finalista Zvezda Granda javno ljubio ženu koju je varao s njom

Semir, Sanela Dzankovic i Gabrijela Pajcev

Semir je pažnju privukao učešćem u muzičkom takmičenju “Zvezde Granda”, gde se na finalu istog pojavio sa suprugom

Finalista muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”, pevač Semir Džanković, ispao je u trećem krugu glasanja, a uz njega je sve vreme bila supruga.

Ono što je mnogima ostalo u sećanju, je da je Semir upravo tu suprugu prevario sa pevačicom Gabrijelom Pejčev, dok su oboje bili u jednom muzičkom takmičenju. Međutim, njegova žena rešila je da sačuva brak, pa su Semir i ona, očigledno, i dalje zajedno.

Ekipa Telegrafa tim povodom stupila je u kontakt sa pevačicom koju smo pitali da li su ona i Semir bili u nekom kontaktu nakon Pinkovih zvezda i učešća u rijalitiju “Farma”, te gako ona gleda na situaciju koja se desila davne 2015. godine.

– Videla sam sve o čemu se piše. Stvarno nemam komentar na tu priču koja je bila pre skoro 10 godina. Ne pada mi na pamet da odgovaram ni na jedno pitanje vezano za to. Ne znam kako nekoga ne mrzi da se bavi time i kome je više to zanimljivo – rekla nam je Gabrijela i dodala:

– Živim jedan miran, spokojan i povučen život, radim, snimam pesmu. Nemam zaista nijedan komentar na priču koja se vrti već skoro 10 godina.

Podsetimo, Semir i Gabrijela su zajedno bili u pomenutom rijalitiju, mnogi su prisutvovali njihovim burnim ljubavnim svađama koje su se nekada završavale i polivanjem vode, ali svima je bilo jasno da između njih i te kako nešto još uvek postoji.

Semir je nakon incidenta, i žestoke svađe sa Tamarom Đurić diskvalifikovan, nakon čega se povukao iz javnosti.

Pevač se nije pojavljivao sve do sada, kada je postao jedan od favorita u takmičenju Zvezde Granda.

(Telegraf.rs)