Početna Showbiz Pitali smo Semira Džankovića o Gabrijeli Pejčev, 8 godina nakon što je...

Pitali smo Semira Džankovića o Gabrijeli Pejčev, 8 godina nakon što je ženu varao sa njom: Evo šta je rekao

Pevač Semir Džanković osvojio je visoko treće mesto u finalu muzičkog takmičenja Zvezde Granda, koje je održano u subotu, 24. juna. Za Telegraf je nakon završetka progovorio o plasmanu, skandalu koji je izazvao pre nekoliko godina u Farmi, ali je prvi put nakon više godina prokomentarisao odnos sa koleginicom Gabrijelom Pejčev, s kojom je svojevremeno varao suprugu.

Na samom početku prokomentarisao je svoj plasman i otkrio ko ga je nagovorio da se ponovo vrati na scenu.

– Prezadovoljan sam, treće mesto sam osvojio, a prvi put sam u ovom takmičenju. Nadao se jesam dobrom plasmanu. Iskreno, to je bio nagovor mojih prijatelj, a ja nešto nisam bio zainteresovan. Iskreno, jednostavno radim super i nešto mi popularnost… Imam neke pesme spremne, i planirao sam da se vratim na neki drugi način, ali ovo je potez godine – otkrio je on.

Najveću podršku, kako kaže, pružila mu je supruga Sanela, ali i ostali članovi porodice.

– Supruga, moja porodica i moja dečica su mi bili najveća podrška od samog početka i uvek.

Pre nekoliko godina učestvovao je u rijaliti formatu “Farma”, odakle je zbog nasilničkog ponašanja prema cimerki Tamari, na koju je nasrnuo, ali i vređanja Srba diskvalifikovan. Sad ističe da se kaje zbog svega:

– Realno se kajem zbog učešća u rijalitiju, bavim se muzikom i nisam neko ko treba da boravi uopšte tamo. Najgore je što ja nisam izgovorio ništa, bio sam diskvalifikovan zbog nereda koji se desio, tad nije bilo toliko nasilja u rijalitiju, kao što je to slučaj sad. Bio sam diskvalifikovan zbog nasilja, ali ne bih da se vraćam na tu temu.

Sa koleginicom Gabrijelom Pejčev, s kojom se upoznao u jednom muzičkom takmičenju varao je suprugu, kojoj se ipak na kraju vratio. Na pitanje o Gabrijeli, Semir je bio jasan i samo je poručio da je “nebitno”.

– Apsolutno nebitno, totalno nebitno. Prošlost ostavljam iza sebe. Zbog svega toga sam odlučio da se tada povučem iz javnosti, zbog nekog koraka koji sam napravio i koji mi nije trebao. Bio sam mlad, eto mene kada sam malo sazreo posle sedam godina okušao sam se u ovom formatu i tu sam prezadovoljan i učešćem i plasmanom.

Na kraju je otkrio i da se sa Tamarom video nakon završetka Farme, da su se čak jedno veče i zajedno provodili.

– Imam kontakt i sa ljudima iz rijalitija. Sa Acom Živanovićem koji mi baš radi pesmu, s njim sam baš drug. Sa Tamarom sam se posle Farme video, bila je super. Kada smo se sreli, mi smo se čak i na finalu pozdravili, kad je bilo fanle. Posle smo čak i izlazili jedno veče, s njom sam u odličnim odnosima posle svega. Tamara i ja smo tamo bili prijatelji i drugovi, sve je to bio neki afekat, ali sada smo super i hvala Bogu na tome – zaključio je Semir za Telegraf.

Izvor: Telegraf.ra