Početna Rijaliti On će biti novi učesnik Zadruge 7: O njegovoj vreloj akciji brujala...

On će biti novi učesnik Zadruge 7: O njegovoj vreloj akciji brujala je nacija, a Aleksandru Nikolić je dovodio do ludila

Zadruga 7

Vlasnik “Pink Media Group” Željko Mitrović je prije dva dana otkrio više detalja o sedmoj sezoni rijalitija “Zadruga”, te otkrio da je počeo kasting za ovaj projekat.

– Pripreme za novi after-real projekat koji će naslijediti Zadrugu, i koji je po svojoj strukturi biti više igrani nego rijaliti, zbog emitovanja sa zakašnjenjem od 240 sekundi, kako bi tolerancija na društvene anomalije bila nulta, od sutra počinje kasting za buduće igrače! Nagradni fond je 250.000 eura, što znači da je prva nagrada 100.000 eura a druga, treća i četvrta 50.000 eura! Ime nove sezone projekta biće “ELITA”- napisao je Željko prije dva dana na svom Instagram profilu.

Odmah su počele i spekulacije ko bi mogli da budu novi učesnici ovog projekta, a jedan bivši zadrugar je zagolicao maštu svojih fanova.

Radi se Stefanu Mihiću, diskvalifikovanom učesniku “Zadruge 5”. Tada je, svoje učešće obilježio se.som sa Deniz Dejm, svađom sa obezbjeđenjem, kao i čestim sukobima sa ostalim zadrugarima.

Zbog Mihića je obezbjeđenje često reagovalo, a jedna od situacija koja se pamti i dan danas je kada je bivši zadrugar optužio pobjednicu “Zadruge 6”, Aleksandru Nikolić da se bavi pros..tucijom, nakon čega je uslijedilo polivanje vodom i neviđeni haos.

Naime, Stefan je sada preko svoje objave na Instagram profilu najavio učešće u “Elitu”.

– Spremite se za “Zadrugu 7 Elite”- poručio je Mihić.

Da li ćemo bivšeg zadrugara vidjeti ponovo u ovom rijaliti formatu, s obzirom da je Mitrović najavio da diskvalifikovani takmičari nisu dobrodošli, ostaje nam da vidimo.

Alo.rs