Početna Rijaliti POZNATA PRVA UČESNICA “ZADRUGE 7”: Sa Mitrovićima bila na sudu, danas na...

POZNATA PRVA UČESNICA “ZADRUGE 7”: Sa Mitrovićima bila na sudu, danas na Pinku potpisuje ugovor

Željko Mitrović, vlasnik televizije “Pink” objavio je na mrežama da su počele pripreme za novu sezonu rijaliti programa “Zadruga”.

Kako je otkrio, nova “Zadruga 7” imaće specijalan naziv, ali i nikad bogatiji nagradni fond koji iznosi čak 250.000 eura, što znači da je prva nagrada 100.000 eura, a druga, treća i četvrta 50.000 eura.

Kako se navodilo, diskvalifikovani takmičari našli su se na crnoj listi “Zadruge”, a izgleda da je došlo do preokreta i da su za Miljanu Kulić napravili izuzetak.

Naime, ekipa portala Srbija danas uslikala je ispred zgrade Pinka poznatu rijaliti učesnicu, Miljanu Kulić, koja je došla na potpisivanje ugovora upravo za ulazak u sedmicu.

Miljana je iz posljednje sezone diskvalifikovana, budući da je samoinicijativno napustila rijaliti, a prema ugovoru koji svi zadrugari potpisuju prije ulaska u rijaliti, produkcija će na sudu od nje potraživati 100.000 eura.

Naime, diskvalifikovana zadrugarka Miljana Kulić danas je pričala sa čelnicima Pink televizije, pa je za domaće medije otkrila svoje uslove za ulazak u rijaliti.

Kulićeva je pred ulazak na pregovore istakla da ove godine očekuje pobjedu. Kako je rekla, ima poseban zahtjev za viđanje sina Željka.

– To će mi biti jedan od posebnih uslova prilikom ulaska u rijaliti.

Ona je otkrila u kakvom su odnosu Ivan Marinković i mali Željko, pa priznala da je on prezadovoljan.

– Da, u fantastičnim odnosima su! Željko je impresioniran njime. Zove ga “moj tata”. Pita: “Kada ćemo da idemo kod mog tate”, pošto je bio i kod mene. Nenad i ja smo nešto išli u Italiju na odmor i Željko je prezadovoljan. I Jelenom i Ivanom je oduševljen. Nadam se da će se to tako nastaviti. Ja sam prezadovoljna kako se Jelena Ilić ponaša prema Željku, ona je jako vrijedna djevojka – zaključila je Miljana.

Inače, Miljana je nekoliko puta bila diskvalifikovana iz rijalitija zbog skandaloznog i nasilničkog ponašanja.

Redakcija pomenutog portala razgovarala je i sa Miljaninom majkom i takođe već poznatom učesnicom rijalitija, Marijom, a Kulićeva nam je otkrila da ne zna da li je protiv nje podneta tužba, budući da je i ona malo posle Miljane diskvalifikovana.

– Sa “Pinkom” sam i dalje u lošim odnosima, sa Milicom Mitrović ne, ali sa nekim članovima produkcije sam u svađi velikoj. Razočarala sam se mnogo, ne znam da li je pokrenut neki sudski postupak protiv mene, ali nema šta ni da pokreću, nisam ja pobjegla nego su oni mene dovezli u Niš i poslije tri dana mi rekli da se ne vraćam. Tada su mi rekli da nema potrebe da se vraćam. Ja nisam pobjegla i nisam prekršila ugovor, nego su oni tako htjeli – kaže Marija za “Srbija Danas”.

Otišla na kontrolu, pa se nije vratila u “Zadrugu”

Marija Kulić je sredinom maja meseca napustila “Zadrugu 6” kako bi otišla u posjetu ljekaru, a onda je trebalo da se vrati u rijaliti, međutim, do toga nije došlo.

Marija je iznenada optužila produkciju rijalitija u kojem je boravila godinama sa svojom kćerkom Miljanom i unukom Željkom, da navodno neće da vrate lične stvari djetetu, kao i to da joj je rečeno da se u rijaliti ne vraća.

– Dragi narode, naravno da nije lijepo pričati loše o kući u kojoj si boravio, ali kako reći nešto lijepo kada gospoda sa televizije Pink neće da vrate Željku igračke, dječiju garderobu, obuću i bicikl. Dijete plače zbog svojih igračaka, a sa nekima od njih i spava. Humani ljudi neće da vrate djetetu ono što je njegovo, a dijete cijeli dan plače zbog baš tih njegovih igračaka. Dovezli su me na kontrolu, ja Željka povedem sa sobom i napišu mi poruku da nema potrebe da se vraćam. Ja rekoh odlično, a stvari kažu da neće da vrate. To su ti što ih svi pljuju, ali vjerujte s razlogom. Molim i apelujem na sve, a naročito na roditelje, da ni slučajno ne dopuste svojoj deci da odu u onaj logor. Nikom nije donelo dobro. Iživljavanje i zloupotreba posebno psihički nestabilnih osoba. Ako ne ugase ovaj monstruozni projekat, ne varajte se da tamo odete ni na tri dana. Završićemo preko suda vraćanje ličnih stvari i nemilosrdno za mnogo toga prekršenog u onom logoru, a dijete će plakati do tada zbog svojih igračkica. Vrlo humano – napisala je tada Marija Kulić.

Ubrzo nakon njene objave, uslijedio je odgovor sa oficijalnog Instagram profila “Zadruge”, u kojem je Mariji saopšteno sljedeće:

– Vrati ti pare koje si ukrala. I ti i tvoja kćerka. Dijete će dobiti igračke. Vidimo se na sudu – napisano je u okviru komentara sa “Zadruga” profila, ali je Marija potom obrisala komentare ispod svoje objave, a onda i potpuno isključila opciju za komentarisanje na svom profilu.

Marija se tada oglasila za naš portal i u ekskluzivnoj izjavi nam rekla više o iznenadom sukobu sa televizijom sa kojom je godinama bila u odličnim odnosima.

– Pročitali ste šta sam napisala. Dovezli su me na kontrolu i javili da nema potrebe da se vraćam, i da neće da vrate stvari i igračke. Ni mrtva se tamo ne vraćam – rekla je Marija Kulić za “Srbija Danas” i dodala da je jedini način na koji čitava situacija može da se riješi, odlazak na sud.

– Rekli su mi iz policije Pećinci jedino preko suda, a s obzirom da su toliko kvarni, po dosta tačaka će biti tužbi – poručila je Kulićeva.

Izvor: Kurir i Srbijadanas.rs