Početna Rijaliti OGLASILA SE ALEKS POSLIJE RASKIDA VJERIDBE: Brutalno uzvratila Caru nakon njegovog storija...

OGLASILA SE ALEKS POSLIJE RASKIDA VJERIDBE: Brutalno uzvratila Caru nakon njegovog storija – kraj

Aleksandra Nikolić, pobednica rijaliti šou programa “Zadruga 6”, oglasila se na Instagramu nakon spekulacija da je okončala vjeridbu sa Filipom Carem!

Aleksandra i Filip su se otpratili zbog čega su mnogi ubijeđeni da je njihovoj ljubavi došao kraj! Nikolićeva je obrisala sve njihove zajedničke fotografije, dok je Car na svom nalogu ostavio samo jednu.

U jeku glasina o raskidu vjeridbe Aleksandra se oglasila sa pričom o Istini i Laži, koja nosi moćnu poruku.

– Legenda kaže da su se jednog dana Istina i Laž srele na putu. Laž dotrča do vode i kaže “Voda je najljepša, hajde da plivamo”. Istina dotakne vodu prstima i vide da je zaista divna, pa se složi sa Laži. Skinule su odeću i ušle u vodu. Poslije nekog vremena, Laž izađe iz vode, pa obuče odeću Istine i ode. Istina nikako nije mogla obući odijelo Laži, pa počne šetati gola, a svi su se zgražavali kad su je videli. I od tada ljudi više vole da vide laž odjevenu u istinu, nego golu istinu – glasio je Aleksandrin stori koji je još više zaintrigirao fanove rijalitija.

Da podsjetimo, prije njenog storija, na Carevom profilu pojavila se fotografija, na kojoj je zadrugar napisao “Kraj” i podgrijao sumnje da su raskinuli.

 


kurir.rs/instagram