Početna Rijaliti MILJANA IH LAŽE, NE ULAZI U RIJALITI: Oglasila se Marija Kulić, otkrila...

MILJANA IH LAŽE, NE ULAZI U RIJALITI: Oglasila se Marija Kulić, otkrila šok informacije

Majka poznate Nišlijke iznijela šok tvrdnje!

Rijaliti-zvezda Miljana Kulić danas je bila na pregovorima na “Pink” televiziji, a povod je ulazak u sedmu sezonu “Zadruge”.

Poznata Nišlijka je otkrila da je spremna da ovog puta pobjedi u poznatom TV formatu pred kamerama portala Srbija Danas.

– Idem sada na potpisivanje ugovora. Videćemo da li će se uskladiti moje želje sa “Pinkovim” zahtjevima. Očekujem pobjedu. Mislim da je ova nagrada od 100.000 eura baš čekala mene. Ulazim isključivo sama ovog puta – sigurna je bila ona.

Međutim, njena majka Marija Kulić tvrdi za naš Jutjub format “Na vezi sa Ivanom” da njena kćerka neće ući u “Zadrugu”.

– Ma, zaj*bava se ona, taman posla da ulazi više. Ne mogu oni više nikada da ispune uslove naše i njene. Cijeli Beograd da joj daju. Ona mi je rekla da se zaj*bava sa njima, da joj ne pada na pamet da ulazi. Ne može da ih smisli ni ona ni ja. Neće ona da potpisuje ugovor. Ni slučajno. Rekla je da ih zaj*bava. Produkcija joj je obećala kao i uvijek sve što ona hoće – tvrdi Marija za naš portal, pa dodaje da raskid njene kćerke sa Nenadom Macanovićem Bebicom nije konačan:

– Glupira se ona, pravi drame. Nenad misli da će ona stvarno da uđe u rijaliti, a nema ništa od toga – jasna je Kulićka u “Na vezi sa Ivanom”.

Marija Kulić zamjera produkciji što, navodno, nije plaćala vrtić njenom unuku Željku Kuliću, te joj je kao staratelju stigla opomena pred utuženje.

Majka poznate Nišlijke, nakon dugogodišnje saradnje sa produkcijom “Zadruge”, oštro izriče osude na njihov račun i tvrdi da više ne želi nikakvu saradnju sa njima.

Međutim, ovo nije prvi rat Kulića sa “Pinkom”, već još jedan u nizu, a svaki se završavao uspješnom saradnjom. Da li ćemo poznatu porodicu opet gledati na “Pink” televiziji ili je ljutnja trajna, ostaje da vidimo do naredne sezone.

   balasevizamnovi.ba