Početna Rijaliti Švercovala i prodavala svoje tijelo! Dejan Dragojević otkrio Aleksandrine mračne tajne: Nek...

Švercovala i prodavala svoje tijelo! Dejan Dragojević otkrio Aleksandrine mračne tajne: Nek priča o Velji Nevolji i klanu!

Dejan Dragojević oglasio se nakon gostovanja njegove bivše djevojke i pobjednice rijalitija “Zadruga 6” Aleksandre Nikolić.

Aleksandra je Dejana u rijalitiju javno prevarila sa Filipom Carem, za koga je sada vjerena, a Dragojević riješio je da se obračuna sa bivšom preko poruke na svom Instagram profilu.

– Bar nisam prodao tijelo za porciju ćevapa upola s lukom i ne tetoviram vjerske stvari po sebi po kojima će neko da urinira za papir obojen u ljubičasto. Tim ljudima je zabranjen ulaz u Islamske zemlje ne zbog šverca, tkanine i robe, nego zbog šverca robe i tijela svog. Narod pita je sinoć bio posvećen vjeri i meni. Ako je dozvoljeno da se priča o veri, što onda pobjednici nije dozvoljeno da priča o kriminalnim radnjama sa najvećim klanom i o najvećem suđenju u kom se spominje.

– Narod je trebalo da okrene 192, da pitaju. Ovdje ću da stanem i da se ugrizem za jezik. Ja sam sam imao kontakt sa telefonom i svim stvarima, ja sam Zodijak Zidaj Dragojević, ne igraj te se sa mnom, sve vam je dozvoljeno osim da mi komentarišete veru i Jovanu. Tu vam mač, ja se ne krije, ja sam transparentan kao Zijad i ko Dejan. U Džamiji sam i u Hramu. Mogu biti u policiji i na sudu – napisao je on na pomenutoj društvenoj mreži.

Inače, podsjetimo, Aleksandra Nikolić pomenuta je na suđenju Marku Miljkoviću i Veljku Belivuku, poznatijem kao Velja Nevolja.

Svjedok saradnik, na suđenju pomenutoj kriminalnoj grupi, Srđan Lalić na ročištu u Specijalnom sudu, koji se vodi protiv klana Veljka Belivuka spomenuo je starletu Aleksandru Nikolić, koja je u tom trenutku bila u “Zadruzi”. Naime, Laliću je postavljao pitanje njegov nekadašnji šef Marko Miljković, koji ga je pitao da li je nekada protivrečio vođama klana, na šta je Srđan odgovorio:

– Jesam, na primjer, tebi dođe starleta Aleksandra Nikolić i imaš odnose sa njom i ti kažeš kako je dobra riba, a ja kažem nije.

eksuziva .ba