Početna Showbiz Prvo oglašavanje trudne Maje Jevtić nakon finala Zvezda Granda: Pjevačica uputila Mariji...

Prvo oglašavanje trudne Maje Jevtić nakon finala Zvezda Granda: Pjevačica uputila Mariji Šerifović riječi koje kidaju dušu

Trudnica Maja Jevtić sinoć je u velikom finalu zauzela visoko četvrto mjesto, a kako je sama istakla kasnije, nije se nadala ovom uspjehu.

Ona se nakon finala oglasila na društvenim mrežama gdje se zahvalila svima koji su je podržavali u takmičenju.

Posebnu poruku je imala za mentorku Mariju Šerifović sa kojom je radila proteklih devet mjeseci.

– Nakon svega, dugujem ti nekoliko riječi iz srca. Čovjek, prijatelj, drug! Najbolji mentor na svijetu i veličina od čovjeka. Dok vam ovo pišem, milion emocija prolazi kroz mene – počela je ona, pa se onda osvrnula na takmičenje:

– Bile su to velike borbe, usponi, padovi, odricanja, ulaganja i mnogo toga. No, kada se osvrnem, opet bih sve ponovila, jer samo srcem je ispravno i vrijedno. Znala sam da je neko ko će mi dati tu energiju, savjet, gurati naprijed, jer je njen duh takav – pobjednički. I evo, zato sam tu gdje jesam finalu! Hvala ti Marija što si nas dvoje bodrila da ne odustajemo i da smo sada samo još jači. A ja se nadam da opravdavam to na neki svoj način i tek ću.

Podsjetimo, Maja je u sedmom mjesecu trudnoće, a termin porođaja je 29. avgust. U finalu je rekla da su ona i njen suprug već odabrali neka imena za bebu, pa ako bude djevojčica ime će biti Maša, a dječak Bogdan.

Izvor: Kurir