Početna Rijaliti ANĐELA I CAR PROVELI NOĆ U HRVATSKOJ: Filip prevario Aleksandru, pa obnovio...

ANĐELA I CAR PROVELI NOĆ U HRVATSKOJ: Filip prevario Aleksandru, pa obnovio romansu sa Đuričićevom, isplivali svi detalji

Anđela Đuričić i Filip Car proveli su noć u Hrvatskoj, gdje su se vidjeli Aleksandra Nikolić iza leđa. Crnogorka posljednjih dana hara Hrvatskim primorjem, što se može vidjeti i po njenim objavama na Instagramu.

Posjetu primorju iskoristila je da se javi starom prijatelju, s kojim je već imala romansu prošlog ljeta, a bivši zadrugar nije odbio njen poziv, uprkos tome što je vjerio pobjednicu Zadruge 6.

– Aleksandra je bila u Crikvenici i bilo im je savršeno, izgledali su kao pravi ljubavni par. Aleksandri neće biti dobro kada bude saznala da je Filip jedva dočekao da joj vidi leđa, pa napravi neku štetu – rekla je njegova drugarica.

– Znamo da je Car imao romansu sa Anđelom poslije Zadruge 5, vukli su se po Beogradu i to su znali svi, Anđela je tada bila slobodna, namjerno se igra sa ljudima. Riješila je da se javi Caru i kada je bila u Hrvatskoj, poslala mu je poruku sa broje koji je kupila dole. On je iz prve pristao da se vide. Izašli su na večeru, a onda ga je ona pozvala kod sebe u hotel. Pili su vino i jeli lijepu hranu, vidi se da su uživali. Svi znamo kakav je Filip, on će za sada da krije da je prevario Aleks, ali kada poludi i plane, nije isključeno da će joj reći sve, kako bi je povrijedio. Daj Bože da Aleks bude povrijeđena, jer je dobra djevojka i Filipova porodica ju je baš zavoljela – završava Filipova drugarica.

Izvor: Republika.rs