Početna Rijaliti NOVA POBJEDNICA ZVEZDA GRANDA U KUPAĆEM! Na sceni zakopčana, a na mrežama...

NOVA POBJEDNICA ZVEZDA GRANDA U KUPAĆEM! Na sceni zakopčana, a na mrežama golišava, gore vrele fotke sa plaže! (Foto)

Preksinoć je održano veliko finale muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”, a pobjedu je odnijela Slavica Anđelova iz Makedonije.

Slavica Angelova (20) je iz Strumice, a svoju muzički karijeru započela je prije 6 godina u emisiji „Neki novi klinci“. Slavica studira Medicinu, dok u slobodno vrijeme kako je navela voli da putuje.

Angelova tvrdi da je po prirodi ambiciozna i opuštena, međutim sa druge strane tvrdoglava.

Tokom takmičenja Slavicin mentor Đorđe David je nekoliko puta reagovao objašnjavajući kako je ona radila neke stvari na svoju ruku i kako nije poštovala dogovor sa proba, zbog čega je bila redovni učesnik baraža. Kandidatkinja je za Grand otkrila o čemu se zapravo tu radilo.

– Ne bih znala da to objasnim, to mi se dešava u momentu. Mi se tokom čitavog takmičenja sve vrijeme dogovaramo, i uvijek se trudim da ispoštujem ono što smo utanačili na probi, ali prosto nekad mi tako dođe i znam da malo „zeznem“ situaciju. Ali nadam se da je sve ipak na kraju dobro, kao i ovaj put – otkrila je takmičarka svojevremeno.

Inače, Slavica je pretežno u takmičenju nosila odjevne kombinacije u kojima je bila zakopčana do grla, međutim na njenom Instagram profilu postoje mnoge slika na kojima je u kupaćem kostimu.

Takođe na Slavicinim društvenim mrežama mogu se vidjeti i slike njene majke, koja joj je najveća podrška.

 

ekskluziva.ba