Početna Vijesti HAOS U AVIONU DOBIO NOVI UGAO, EVO SNIMKA KOJI PRIKAZUJE SVE: Mreže...

HAOS U AVIONU DOBIO NOVI UGAO, EVO SNIMKA KOJI PRIKAZUJE SVE: Mreže gore, trudnici umalo ispalo dijete iz ruku

Portal Kurira i društvene mreže gore poslije haosa koji se sinoć dogodio u avionu “Er Srbije” kada jedna putnica, koja je putovala sa malim djetetom, nije htjela da veže sigurnosni pojas.

Kako je Kurir sinoć objavio, poslije ubjeđivanja sa kabinskim osobljem, pozvana je služba obezbeđenja pa je žena, koja je inače u drugom stanju, izvedena iz aviona. Međutim, tada se dogodio mučan incident.

Naime, dok je žena sa djetetom u naručju išla ka izlazu, jedan od putnika je zamahnuo i činilo se da ju je udario u leđa. Žena je zastala kod muškarca, a pošto je tenzija bila uzavrela, po svemu sudeći gađala ga je maramicama. U istom momentu uputio joj je i salvu uvreda, a ženi je umalo ispalo dijete iz naručja.

Upravo taj putnik bio je najnervozniji i sve vrijeme tokom drame je galamio i pokušavao nešto da objasni. Iako se najprije mislilo da ju je snažno udario, na na drugom snimku se bolje vidi cijela situacija.

Evo šta se desilo

Nervozni putnici, kako smo juče preneli, pokušali su da urazume žensku osobu, kako bi avion poleteo na vreme i kako ne bi došlo do većih problema, međutim na kraju je intervenisalo i obezbjeđenje.

– Haos na aerodrom u avionu, žena nije htela da se veže, sad i policija dolazi po nju – objavljeno je na Instagram stranici Serbialive Beograd.
https://www.instagram.com/reel/Ct6Hp5TsQC4/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==
https://www.instagram.com/p/Ct4xfTmrDGh/

Na portalu Kurira gotovo 400 ljudi komentarisalo je incident. Većina je zgrožena ponašanjem muškarca koji zamahuje rukom na trudnicu, koja nosi dete u naručju, iako ne opravdava postupak žene koja nije htjela da se veže.

(Kurir.rs)