Početna Showbiz RAZVEO SE DARKO FILIPOVIĆ! Pukao brak poslije 12 godina! Našla mu poruke...

RAZVEO SE DARKO FILIPOVIĆ! Pukao brak poslije 12 godina! Našla mu poruke pa ga ostavila! S bivšom ženom u kontaktu samo zbog nje

Posle 12 godina braka pevač Darko Filipović je ponovo solo. Učesnik prve sezone “Zvezda Granda” i influenserka Jasmina su važili za jedan od najskladnijih parova na estradi, a njihovom braku je ipak došao kraj.

On se nakon kraha braka uputio za Italiju, odakle pratioce na društvenim mrežama svakodnevno obaveštava kako se provodi. Darko svaki slobodan trenutak koristi za odmor na nekoj dalekoj destinaciji, pa je tako nedavno bio i u Tajlandu.

– Darko i Jasmina godinama nisu funkcionisali kao bračni par, već samo kao prijatelji. On je više vremena provodio van kuće nego sa suprugom i ćerkom, što je Jasmini mnogo smetalo. Pričao joj je kako stalno radi, u početku mu je verovala, a onda je pronašla neke poruke koje joj se nisu dopale. Žestoko su se posvađali i rešili da se raziđu. Pre pet meseci ona se s ćerkom iselila iz stana, ali je tek sada i zvanično okončan njihov brak. Oboje su s društvenih mreža obrisali sve zajedničke fotografije – rekao je izvor, što je potvrdila i Jasmina.

– Bolje dobar razvod nego loš brak! U kontaktu smo samo zbog ćerke i ne bih to više komentarisala jer nisam javna ličnost. Pozovite Darka – rekla je Jasmina, dok Darko nije bio dostupan za komentar.

Kurir.rs/ Informer