Početna Showbiz OD OVE BOMBETINE SE RAZVEO DARKO FILIPOVIĆ! Jasmini avion nije ravan, evo...

OD OVE BOMBETINE SE RAZVEO DARKO FILIPOVIĆ! Jasmini avion nije ravan, evo zašto važi za najzgodniju!

Posle 12 godina braka pevač Darko Filipović je ponovo slobodan. Učesnik prve sezone “Zvezda Granda” i influenserka Jasmina su važili za jedan od najskladnijih parova na estradi, a njihovom braku je ipak došao kraj.

Nakon kraha ljubavi pevač je otputovao u Italiju, a svako slobodno vreme koristi za uživanje i odmor na još daljim destinacijama.

– Darko i Jasmina godinama nisu funkcionisali kao bračni par, već samo kao prijatelji. On je više vremena provodio van kuće nego sa suprugom i ćerkom, što je Jasmini mnogo smetalo. Pričao joj je kako stalno radi, u početku mu je verovala, a onda je pronašla neke poruke koje joj se nisu dopale. Žestoko su se posvađali i rešili da se raziđu. Pre pet meseci ona se s ćerkom iselila iz stana, ali je tek sada i zvanično okončan njihov brak. Oboje su s društvenih mreža obrisali sve zajedničke fotografije – rekao je izvor, što je potvrdila i Jasmina.

Jasmina važi za jednu od najzgodnijih i najlepših žena pevača, a mnoge je šokirala vest da je Darko završio sa ovakvom lepoticom.

Kurir.rs