Početna Rijaliti Mali Željko konačno sa tatom: Ivan Marinković podijelio dirljivi prizor iz stana,...

Mali Željko konačno sa tatom: Ivan Marinković podijelio dirljivi prizor iz stana, ovako provodi vrijeme sa sinom

Za Ivana Marinkovića ovogodišnje učešće u Zadruzi bilo je berićetno, kako zbog zarade koju je ostvario jer je ostao do samog kraja, tako i zbog zbližavanja sa sinom Željkom kojeg je dobio sa Miljanom Kulić.

Dječak i zadrugar su se zbližili u Bijeloj kući, često su se družili i igrali, a Ivan mu je čak i rekao da mu je otac.

Maleni Željko ga je lijepo prihvatio, a koliko se lijepo slažu, govori i to da je došao kod njega u Beograd na nekoliko dana.

Ivan se pohvalio na Instagramu fotografijom dječaka koji se igra sa igračkama, dok iza njega stoji kofer i stvari kako bi kod njega proveo vikend.

Podsjetimo, prije ulaska u Zadrugu Marinković nije bio u kontaktu sa dječakom i rijetko ga je viđao, a on čak nema njegovo prezime, već majčino.

– Drago mi je što sam se izmirio sa Marijom i Miljanom jer je to preduslov da imam kontakt sa Željkom. Pored sebe imam ženu koja nikada ni u jednom trenutku nije oduzimala meni pravo da imam bilo kakav kontakt. Miljana ima svoj život, ja svoj, dijeli na nekih 300 kilometara, ali hvala Bogu nije to ništa predaleko, možemo da se viđamo Željko i ja. Tu su vikendi, raspusti… U “Zadruzi” su postavljani dobri temelji za naš odnos – pričao je Ivan.

Izvor: Telegraf.rs