Početna Vijesti DJEČAK UBICA POSLAO PORUKU SVOJIM RODITELJIMA: Evo šta bi rekao majci i...

DJEČAK UBICA POSLAO PORUKU SVOJIM RODITELJIMA: Evo šta bi rekao majci i ocu kada bi ih vidio! BIZARNO

Dječak (13), koji je 3. maja u OŠ “Vladislav Ribnikar” na Vračaru počinio jedan od najtežih zločina u historiji Srbije, ubivši devetoro svojih školskih drugara i čuvara, i ranivši petoro učenika i nastavnicu historije, već skoro dva mjeseca se nalazi na jednoj psihijatrijskoj klinici u Beogradu, i kako Kurir prenosi od dobro obaviještenog izvora, za svoje roditelje ima jednu bizarnu želju.

Otac u zatvoru

Naime, dječak ubica smješten je na klinici, sam u sobu, ali pod budnim okom policije i ljekara koji ga opserviraju. I dok se svi pitaju šta je natjeralo dječaka, učenika sedmog razreda, da uzme očev pištolj i počini masakr, on se, prema riječima izvora, pita šta će biti s porodičnim novcem?!

– U jednom trenutku, dečak je rekao da bi želio da svojim roditeljima pošalje jednu poruku kada bude mogao. “Želim da im kažem da novac koji su štedjeli za moje školovanje ulože u indeksne fondove. Dok sam ja zatvoren, da ne propadnu pare”, navodno je poručio ocu i majci – ispričao je za Kurir dobro obaviješten izvor.

    (Kurir.rs)