Početna Showbiz EKSKLUZIVNI SNIMCI: Konačno isplivala istina: Pogledajte šta se zaista desilo između Nataše...

EKSKLUZIVNI SNIMCI: Konačno isplivala istina: Pogledajte šta se zaista desilo između Nataše Šavije i Stefana Karića! (VIDEO)

Snimci sa sigurnosnih kamera, koje vam Pink.rs ekskluzivno donosi, bacaju potpuno novo svetlo na čitav događaj, o kojem ne prestaje da bruji domaća javnost.

Nakon verbalne rasprave, Šavija je sve vreme nasrtala na Karića i prva ga ošamarila, posle čega joj je on uzvratio. Karić je nastojao da smiri situaciju i sa Šavijom se vrati u salu, gde je u toku bilo veselje, međutim starleta, za koju se iz izvora bliskih istrazi saznaje da je te noći bila pod dejstvom alkohola i narkotika, se teturala i padala, dok joj je Karić pomagao da održi ravnotežu.

Vratili su se zajedno u salu, a ubrzo nakon toga zajedno, zagrljeni izašli napolje, prilikom čega je Šavija ponovo pala, te su joj očevici pomogli da stane na noge. Ubrzo, posle nekoliko trenutaka, u salu se prvi vratio Karić, a potom, posle izvesnog vremena, i sama Šavija.

Pogledajte snimak:

Podsetimo, nakon što je starleta Nataša Šavija optužila bivšeg učesnika “Zadruge” Stefana Karića da ju je pretukao na jednom svadbenom veselju u etno selu “Vrdnička kula” u noći između 30. aprila i 1. maja, tužilaštvo je pokrenulo istragu, a posle mnogo nagađanja i spekulacija u medijima o tome šta se zaista desilo te noći, naša redakcija došla je u posed ekskluzivnih snimaka, koji dokazuju istinu.

   

pink.rs