Početna Rijaliti Puklo prijateljstvo Kume Nacionale i Ane Ćurčić, Milena uživo priznala: Nismo kume...

Puklo prijateljstvo Kume Nacionale i Ane Ćurčić, Milena uživo priznala: Nismo kume i nikad nismo ni bile, Zvezdan me više ispoštovao nego Ana

Danas je zvanično došlo do pucanja prijateljstva između Ane Ćurčić, drugoplasirane finalistice Zadruge 6, i njene kume Milene Kačavende, koja je odlučila da javno progovori o svemu na svom Instagram profilu putem live javljanja. Milena je otvoreno govorila o svojim osjećanjima i odluci da stavi tačku na njihovo prijateljstvo.

Prvo je priznala da je svoj prethodni live izbrisala na zahtjev Ane i Ace Bulića, te je naglasila da će to biti posljednji put da briše svoje snimke. Nakon toga, započela je obračun sa Anom, jasno stavljajući do znanja da je bila primorana odreagovati jer se svaki dan objavljuju laži o njoj koje Ana nije demantovala.

Jasno i glasno je priznala da nisu kume i da nikad nisu ni bile. Detalje o ovom live javljanju i sve što je Milena zamjerila svojoj nekadašnjoj prijateljici možete pogledati u priloženom videu.

https://www.youtube.com/watch?v=ANXp7o1cDOA

https://youtu.be/o7hBldzDC4g

Ovo razdvajanje između Ane Ćurčić i Milene Kačavende izazvalo je znatiželju mnogih pratitelja i fanova, koji su bili naviknuti na njihovu prisnost i podršku tokom učešća u popularnom televizijskom šou programu. Razlozi za ovaj raskid prijateljstva sad su javno otkriveni, ali jasno je da su došle do tačke u kojoj se njihove putevi razdvajaju.

Prijateljstva mogu proći kroz promjene i razilaženja, a ova situacija između Ane i Milene podsjeća nas na to koliko su veze među ljudima kompleksne i podložne promjenama. Ostaje nam samo da pratimo daljnje razvoje događaja i da vidimo kako će se ove dvije osobe nositi s ovim novonastalim situacijama.